Yok be abi ne batması göstermiş olduğun iyiniyet sonrası görmüş oldugun muameleden dolayı
Printable View
Yok be abi ne batması göstermiş olduğun iyiniyet sonrası görmüş oldugun muameleden dolayı
gedza 52 den son hız aşağı gelirken değerli bir yatırımcının özelden sorusuna alttaki cevabı vermiştim. şimdilik öngörü çalışıyor,endeks bu şekilde sert düşmeye devam etmezse öngörünün büyük ihtimal tutacağına inancım tam.
Nerede duracağını bi görelim. motor soğutacağı yer extrem bir durum olmazsa belli oldu. 39-42 arasında/civarında haziran boyu dolanıp bolinger daraltır. sonrada hareket etmesini bekleriz. umarım bolinger daraltmayı 45 üzerinde bir yerlerde yapar fakat çok ihtimal vermiyorum.
saygılar.
kendisine saygı duyduğum bu yatırımcı dostumuz biraz yüksek maliyetlenmiş. bazı kem gözlülerin,arçeliğin-şişenin-aksanın gitmediği yerde gedza nasıl gider diye düşündüğü dönemlerde ortağımız olmuş maalesef. maliyetime gelince satacağım diyor. borsadan çıkacağım diyorsanız söylenecek bişey yok fakat başka hisseye geçeceğim diyorsanız gedza gibi hisseden çok fazla bulamazsınız. naçizane tavsiyem yılmayın bekleyin 1 sene. yinede tabiiki karar sizin.
bizde öyle her gün fikir değiştirip tornistan yapmak yok.sadece rakamlara bakarak yatırım yapmayız. her türlü fikire saygı duyarız, katılırız katılmayız ayrı konu. fikrimize katılmayanıda dışlamayız.
"
...
Toprağa tohum ekerim,
İcat eder üretirim,
Ürünümü tüketirim,
İnsanoğlu insanım ben.
Ak yüzümle dost olurum,
Hak çiğnense küs olurum,
Aşık olur mest olurum,
İnsanoğlu insanım ben.
..."
Ne alaka? :Sad:
Uysa da söylendi, uymasa da.
İnsanım ben.
Nasip önemli elbette.
Lakin "akıl verdim" denilmiş.
Kullanmak bizim insiyatifimizde.
Verileni ziyan edenlerden olmayız umarım.
Bugün, aslında dünde kaldı, doğum günümdü.
Bir adım daha yaklaştık kaçınılmaz olana.
Herkese gönlünce günler, kalan zamanlarında.
Yeni yaşınız kutlu olsun Alyel hanım.
günaydın dostlar...
özelden yazıp kısada risk alınabilecek hisse önerisi isteyenler var. Kozal a bakın. bu hafta mahkemesi olduğunu hatırlıyorum,net tarihi kimse bilmiyor. şirketin yatırımcı danışmanını arayıp sordum mahkeme 21 haziranmıydı diye, adam bana öyle olması lazım dedi :) .. şayet mahkeme sonucunda TMSF nin elinden çıkarsa 2 sonucu olacak.
1. şirket satılabilir kararı: bu karar hisseyi uçurur, 150 den önce durmaz. sonrasını hep birlikte göreceğiz,bence 250 ler görülür yıl sonuna.
2.şirket varlık fonuna devredilr: bu kararda TMSF den iyidir,bir kaç ay içinde 150 yi yine görür fakat daha fazla gideceğini sanmam.
şayet mahkemede karar alınmaz ertelenirse fiyat 102 TL lere kadar gevşer.
risk istiyorum diyenler için tavsiyemi yazdım,araştırın öyle karar verin lütfen.
Bu adam benim babam.Derdi dağlardan büyük. Caresiz beli bükük. Tum babaların babalar gününü kutlarım.
Bu arada günaydınlar olsun.
hadi inşallah,verdiği zararın bir kısmını karşılasın bari
Marmara Denizi'ndeki deniz salyası turizmi ve balıkçıları olumsuz etkilerken, yapılan bir araştırma müsilajın gübreye dönüştürülüp ekonomiye kazandırılabileceğini ortaya koydu.
https://www.haberler.com/bu-calisma-...210739-haberi/
bu haberde bu hafa turizm hisselerine hareket getirir herhalde.
Son dakika: Koronavirüs vakalarının yüksek olması nedeniyle Türkiye'ye uçuşları 21 Haziran'a kadar kısıtlayan Rusya, tüm uçuşların 22 Haziran itibarıyla tekrar başlatılması kararı aldı.
https://www.haberler.com/son-dakika-...210225-haberi/
sonunda bizimde dünya çapında bir markamız oldu,darısı TOGG un başına
Türk savunma sanayisi adeta destan yazıyor. Özellikle SİHA'lar ile dünyanın gözünü kendisine çeviren Türkiye, yerli ve milli silahlarına her geçen gün yeni birini eklerken Macaristan'dan flaş bir açıklama geldi. Ankara Büyükelçisi Matis, sadece İHA ve SİHA'larla ilgilenmediklerini, diğer ürünlere de ilişkin satın alma seçeneğini düşündüklerini ifade etti.
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...unlere-talibiz
Haftaniz hayirli olsun.herkese bol kazanclar.
Yazılanları yeni okuyabildim ve tabii ki hiç şaşırmadım beklediğim kişi beni yanıltmadı , yakınında olan onu savunan insanlara bile böyle şeyler yazılmaya başladıysa vay ki ne var ..
Simdi medwig ile kardeşliğiniz hayırlı olsun demişsiniz , ben bir kardeş aramıyorum eminim ki sn kuluçka’da aramıyordur lafın gelişi konuşma esnasinda yazılır , kaldı ki laf ettiğiniz sn kuluçka beni çok eleştirmiştir yeri gelince sizide savunan sözler etmiştir ama görüyorum ki gelinen sonuç kötü .. Hep diyorum biraz kendinizi eleştirin biraz hatayı kendinizde arayın diye .. Hep siz haklısınız diger herkes haksız .. Herneyse geçte olsa durumun aydınlanmasına sevindim .
Temel analiziniz maalesef çok hatalı elma ile armutu aynı kefeye koyup onun değeri çok bunun değeri az , öz sermayesi böyle vs vs şeklinde yorumlar yaptınız teknik analiz hiç yok oradan buradan okuduğunuz ile paylasınlar yaptınız , hadi kendiniz olsa neyse ama bunu analiz yapabilen biri gibi burada yazmaya başladınız , daha önce böyle yazıları olmayan siz bir anda hisse analizine başladınız .. hep söyledim yine söylüyorum şayet yaptığınız paylaşımlardan kendinize hisse aldıysanız çok ciddi zararınız var ki sn kulucka’da aynısını demiş zaten aklın yolu bir . Daha vahimi sizi dinleyip alan varsa onlarinda canı yandı .. Tabii ki bu işin içinde olan insanlar sizin paylaşımlarınızı okuduğunda asla islem yapmaz ama inanıp islem yapanlar okuduysa ciddi zarardalar.. Maalesef yanlış yönlendirmeleriniz oldu ve sizi uyardım dinlemediniz .. Her neyse umarım bundan sonra insanları hataya düşürecek paylaşımlar yapmazsınız , yeni başlık açmışsınız umarım hisse harici daha iyi becerebildiğiniz konulara geri dönersiniz .. Açıkçası bunlarida dikkate alacağınızı sanmam çünkü siz ben hep haklıyım derdindesiniz ..
Başlık kaldığı yerden umarın devam diger arkadaşlar umarın başlığı sürdürür . İyi günler
slm ne oldu burda yine kim patates oldu :)
Tatsız bir bist günü.
panik yok beyler. akıllı tahtadır gedza. ben mallanıyorum en azından.
bugün abdala malum olur misali biraz hedef girişim aldım2,50 den. Kap geldi,şirket hisse çok düştüğü için 24 250 000 adet alış yapmaya karar vermiş. eksi 3 lerde sürünen tahta bir anda artı 5 oldu. kısmet böyle bişey zaar. 15TL altından Tmpol topluyodum,alışlarım tamamlanmadan çektiler tahtayı 16,50 ye kadar. son 1 haftada 39 TL ortalamayla 6800 lot gedza koydum çuvala. az bi barutum daha kaldı,sabah geri çekilirse onlarıda sıkarım.