yahu bu fed geri zekalı mı, bastığı paranın üstüne imzasını dahi atamıyor..?
bak turkish banknota üstünde kimin imzası var, bir yerlerden dolar bulursan bak bakalım üstünde kimin imzası var..?
Printable View
DXY kolbaşının Kıratı gibi şahlanırken 5 nci dalgasını uzatmamak için elinden geleni yapan Üçkağıtçı Cample,
DXY düzeltmeye giriştiğinde bir anda aklına bir fikir geldi, üçlüye çevirecekti (üçlü çevirmeyecekler), sonra da flatım diyecekti...
Üçgenden de kurtulamadık gitti, bitti gitti tarih oldu hala ordan şettiriyor...
Şaka bir yana, düşüş üçlü çıkış 5 li.....ya 1 yaptım 2 deyip geri çekilecek, ya da üçlüye çevirip daha geniş bir flata dönecek..başka da alternatif yok herhalde...
YTD
https://www.tradingview.com/x/rurU5fSx/
dolar banknotta imzanın altında banknotu basan kurumun adı ve yöneticinin imzası vardır
bir de tl.ye bak bakalım hangi kurumun ve yetkilisinin imzası var..?
kurumun kanuni yetkisi yok diyorum, sen hala cevap veremeden bir sürü resim yapıştırıyorsun, salla gitsin..
https://i.imgur.com/f6vIF34.png
Death cross yine yanıltmadı, borsada bir süre daha acı çekilecek gibi.
ytd
5-11 Haziran tarihleri arasında 100 bin kişiye düşen vaka sayısı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...38aeeebbed.jpg
8.72xx oldu. Maşallah
Normal,bu zındık ne zaman aniden tepe yapıp geriye geliyorsa,tepe yaptığı yeri tekrar yokluyor,şimdiki hedef 9 gibi,buda iğneden ipliğe zam demek % 65 ürünler ithal olduğuna göre.Çiçeği burnunda merkez bankası başkanı faize korkudan dokunmadı,öyle akitteyken atıp tutmaya benzemez bu işler,ülkeyedöviz girmediği sürece döviz kabusu sürecek gibi,korkudan seçimede gidemiyorlar,valla işler tırt,yıllarca usanmadan uyardık,bundan sonra uyarsak ne olur resmen batıyoruz...Şimdi çıkarlar haziran enflasyonunuda düşük çıkartırlar,nasıl olsa ücret zamları var,az zam vermek işlerine gelir,vatandaşa az zam,kendilerine 3-5 kat maaş ve huzur hakkı,neyse demekki bu halk bunu hak ediyor.
Pitkoyin gene flata döndü...
Bi ters bi düz...bi öyle bi böyle..en iyisi yatayları takip etmek..kırmızılar...
YTD
https://www.tradingview.com/x/1qeK4dMb/
Ama ama yol yabdılar, hastane yabdılar...Bedrettin Dalan zamanında...:p
Paramount hotelde biri 100 binlik tatil ısmarlamaktan bahsediyor, diğeri ulan olur mu geceliği 50-100 binlik odalarda kaldılar diyor...
Kurbağanın gökyüzü, kuyunun ağzı kadar, hafsala almıyor...kestiremiyoruz bile hangisi doğru..kaynayalım iyisi mi, ohh sıcacık...
Kapalıçarşı'da fiziksel mi satmış? :D
115-120 milyon dolar gibi bir şey yapıyor 2 ton altın.
İyiymiş.
Böyle adamların kesin içeriden bilgi alan kaynakları vardır olaylar henüz gerçekleşmeden.
Hisse senedi degil bu, gramın fiyatı dolar ve ons a baglı. İç piyasada 100 ton altın da satılsa dolar ve ons yükselmişse gram yükselir.. Gram geçen haftadan beri 25 lira düştü ama bunun nedeni dediginiz sebep degil. Alakasız yani. Öyle olacak olsa köylüden pekmez topladıkları gibi buradan fiziki altını toplarlar başka ülkede yarın satarlar. Yorucu bir arbitraj şekli olur tabi.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafiklere kafayı gömmüşüz, dünyadan haberimiz yok. HDP İzmir Bürosuna saldırı olmuş saldırgan bir kızı önce rehin almış, sonra öldürüp Whatsapptan da resmini paylaşmış..Provakasyon uyarıları yapılıyor...
Sapıklık düpedüz...Diyarbakır'a götürecen, Ofis Caddesinde salıverecen, alın sizin olsun diyecen..
Şimdi bu cezaevine girecek, kahraman muamelesi görecek, artist artist dolaşacak...Maalesef düzen bu...
Kahramanlar hep öldüler kuş uçmaz kervan geçmez dağ başlarında kimsenin haberi bile olmadan..
Bu sapıklıktır...
Allah rahmet eylesin, umarım daha kötü şeylere evrilmez..
para sayma makinasindan geçen sahte dolar yapmislar.
banka şubesine satmislar. genel mudurlukte farkedilmis.
eger bu teknolojiyi gelistirebilirsek hatta bunu yapan adamlari bulup gerekli tesvigi verirsek dolar problemimiz kalmaz [emoji846] piyasaya girip surekli satis yapabiliriz dogrudan müdahale ?
İlk dipte iken Ocak ayında Nisa’n bekle demişlerdi bir şekilde istihbarat var bu insanların onu demek istedim yoksa bende tabi biliyorum yön veremeyeceklerini tüm piyasaya
Birisi sokaklarda kaos için düğmeye bastı. İtleri saldı ortalığa.
Para sayma makinasından geçebilen sahte dolar üretmek teknik olarak çok çok zor değil sanırım.
Ancak duyduğum kadarıyla bunu yapanlar ile farklı istihbarat birimleri ilgileniyor ve çok caydırıcı ibretlik cezalar uygulanabiliyor.
Daha limitli basit ve tespit cihazlarında kolaylıkla görünebilen kalpazanlıklar için ise daha standart hukuki prosedürler işletiliyor.
O nedenle tespit edilmesi daha kolay olan sahte para üretimi daha fazla tercih ediliyor olabilir.
para basmak (dolar da dahil) artık, çok kolay.
herhangi bir banka,
direct,
eft ve swift geçerek..tranfer üzerinden teknolojik olarak para basabilir.
bitcoin bile daha namuslu ..
herkesin malı mülkü emeğe, sömürgeci finansçıların insafına kalmış durumda.
finans kapital siyaset ve yönetimi de sahte para ile satın almış durumda...
great reset şart..
böyle kalpazanlık ve gaksuzlıkla devam edilemez..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konut fiyatlarıyla kiralar arasında uyumsuzluk var demiştim geçenlerde, bakın hikaye neymiş...
Misal, evin kirası 2500 TL fiyatı 850.000, ya da 3500 TL fiyatı 1.250+....hala çözemedim, inşaat maliyetleri de arttı ve yansımadı üstelik...nasıl olacak, nereye varacak...muamma..
bu seviyeden de dolar alınmaz artık diyorum hep ama faiz de çok düşük, ne yapacağız...
İzahı çok basit. Bizim millet aç kalır ama ne yapar eder yine de ev alır, asla kiralık evde yaşamaz.
Evi olmayana kız bile vermeyen bir geleneğimiz var. Kiracı diye bir yeşilçam filmi bile var. Kiracılara acınılası gözüyle bakıyor halkımız. Haliyle batı ülkelerin aksine bizim ülkede kirada yaşayanlar gerçekten istisnalar olsa da çok fakir insanlar.
Ev sahipleri de bu kadar fakir insanlardan bırak kira artışını düzgün ödesin yeter derdinde. Durum böyle olunca da kiralar sürekli enflasyondan daha az artmaya devam edecek.
Gelenekler/eğilimler bakış açılı bir yaklaşım, saygı duyarım. Her ne kadar oturmak için ev alımını izah ederken, kiraya vermek için ev almayı açıklamayı pas geçseniz de...
Benim bakış açısı farklı, bence bu bir uyumsuzluk, gösterge yani, farklı bir şeyler olacak. Zaten ilk emareleri geliyor. Sektör patlayabilir, sonra da sıçrayabilir, her yere...şeklinde..
Kiraya vermek için ev alanları pas geçmiyorum Diyorum ki bu yatırımcı kitlesinin karşısındaki hedef kitle çok fakir ve alım gücü çok düşük kitlelerden oluştuğu için Kiraya vermek için ev alanlar "Aman ödesin de nasıl öderse ödesin durumuna düşüyor" Bu ülkede kira geliri için gayrimenkul alanlarda gerçekten büyük cesaret var. Tanıdığım kim varsa kiracısından kirasını alamamaktan şikayetçi.
Sektör konusuna gelirsem içinizi ferah tutun muhalifinden yandaşına bu ülkede en büyük lobi emlak lobisidir. Her şey yıkılır gayrimenkul sektörü yıkılmaz. Dedim ya bizim insanımız aç kalır betonsuz kalmaz