Togg işinden dişe dokunur bir para kazanılmaz. Boş iş şahsi düşüncem. Kansai alsa 110 milyon dolara almıştı yarısını bu para holding i şahlandırır
Printable View
Togg işinden dişe dokunur bir para kazanılmaz. Boş iş şahsi düşüncem. Kansai alsa 110 milyon dolara almıştı yarısını bu para holding i şahlandırır
Daha poliportu var lansman ı var inşallah artkk olsun bişiler
Yerli üretim denilen otonun fabrikasını pardon montaj yerini bilen gören var mı?
:whistling:
Tavandan 9 milyon lot işlem var seans daha bitmedi bu havada dik durdu çıkar kokusu
Yoksa eski polho olsa devre kesmişti
çok ilginçdir ki ilk yazdığım sayfa 358 .tam 110 sayfa geçmiş.
gün olarakda 110 gün geçmiş !!
gün sayısı ile sayfası sayısı eşit ben girdiğimden beri ortalama hergün 1 sayfa yazılmış:)
tam olarak yüzde 100 artış olmuş.:)
110 günde 110 sayfa ve yüzde 110 artış olaymış tam olcakmış:)
y.t.d.
Ford dediğin USA, Hyundai dediğin Korea markasıdır. Dünya'nın her yerine ihraç edilmektedir.
Kıyas edilecek başka bir marka bulmanız gerekiyor. Adı sanı bilinmeyen sınıfından.
Arazisi kime aitmiş? Bilginiz var mı?
Bunlara fabrika goster diregi usa dan geldi derler arabayı satisa cikar ureten vatandasima onlar koreli der ne yapsan çanakkeledeki köprüyude salincak zannediyorlar yapılan herseye uzaylı görmüs gibi bakip saşırıyorlar hayatlari eşek heykeli kopek heykeli açmakla geçiyo nankör olmamak lazım bi kerede biz yaptik diyin gurur duyun zihniyet degismeyecek
Eziklik fikri insanlar a kolay yerleştiremiyeceği gibi kolay da geçmez.Bu eğitimle olan bir şey.Ülkemizin eğitimi FULBRGHTANLAŞMASI ile 1949 yılında ABD ne teslim edildi.Milli eğitim Bakanlığında 8 kişilik komisyon kuruldu. 4 ABD li 4 Türk.Komisyon başkanı ABD elçisi yani 5 ABD li.Sonra 1994 de 60 kişilik eğitimi geliştirme komisyonu kuruluyor.40 ı ABDli Milli eğitim bakanının baş danışmanı ABD li.Şimdi bu eğiitimden geçen insanların kafa yapısı nasıldır bunu iyi düşünmek gerekir
Geçilmeyen otoyola, uçmayan uçaklara, gelmeyen hastalara verilen garanti gibi satılmayan aracın garantisi de verilmiş mi?
Sen gecmedigin için herkesi geçmedi zannediyorsun galiba aslında seni o yapılan otoyollara dikip tek tek koyun sayar gibi geçen arabaları saydirmak gerek sonra hastanelere dikip bırak yurt içini yurt dışından Türkiye'ye gelen hastalari da tek tek saydirmak gerek ama yine NATO mermer NATO kafa bir şey değişmez.
:whistling:Alıntı:
Aşkın gözlükleri öyle pembedir ki, bakırı altın, yokluğu varlık, gözdeki çapağı inci gibi gösterir.
Miguel de Cervantes
Yani yapılmasa daha iyimi olacaktı diyorsun, önceden hizmet etmeyeni döver soverlerdi.simdi hizmet edeni dövüyorlar.bazen sizin gibi düşünmeye çalışıyorum acaba biz neyi kaçırıyoruz objektif bakamiyormuyuz diye şüpheye düşüyorum ...40yildir askerimi sırtından vuran kahpelerle masaya nasıl oturulur..hava alanı yapma yol yapma hastane yapma e napsinlar öncekiler gibi ver vaadileri kandır milleti ondan sonra eyvallah..kusura bakmayın ama 80yildir yapilmayani 20yilda10katini yapan her kimse hangi gurupsa tşk eder ellerinden öperim bu millet adına benim vatanım milletim kazansın ..başı dik olsun .
Cafe bölümü var forumda siyaset sayfasina cevirmeyin yeter bence
Polho tavan yaptı. Tavanda milyon lotlar döndü ve birileri konuyu değiştirmek istiyor galiba :)
Neden tavan yapmış olabileceğine yönelik tek bir cümle yok hep lafı güzaf
Bence de siyaseti bırakın bende akşam sonradan düşer diye sürekli bakıyorum haber gelmiş mi diye var mı tahmini olan? Şöyle bi hafta boyunca kitlese tavana ne güzel olur.Bu gidişler güzel bu kârlar devam ettiği sürece ki dünya batmazsa devam edecektir çift haneler kaçınılmaz yt değildir.
Boş verin şimdi siyasi muhabbetleri.
Polho da konu özetle şu;
Demekki neymiş tahta ky ile de gidermiş demek ki neymiş pastadan kimse neyin ne olduğunu bilemezmiş.
Öyle ki bu yükselişin sebebini bile kimse bilmiyor :) boş verin bundan sonra size birisi her hangi bir tahta da pasta iç açıcı değil derse bakmayın burası ky dolu dersede hiç bir zaman aldırmayın siz o sırada sağır kurbanın hikayesini okuyun.
Biz bu işe baslarken ne dedik "eğer ky hissedeyken gitmez diye bir hipotez varsa biz o hipotezi polho ile yıkacağız"
Bırakın siz satıp gidenlerin konuştuklarını, siz bambunun yükselişini koala gibi bambuya sımsıkı tutunarak izleyin onlar aşağıdan izlesinler.
***YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER***
Durup dururken niye tavan olsun ki illa bir gelişme bir haber çıkar birileri kokusunu almış planını yapmıştır. Ky en son duyar böyle şeyleri. Ben öylesine tavan olduğunu düşünmüyorum
Sayın mi16 ben durup dururken tavan oldu yazmadım ki bu konuda benden duyacağın cümle niye hiç durmadan tavan tavan olmuyor olur. hic bir lot satışı yada alışı durup dururken olmaz benim demek istediğim niye yükseldiğini buradaki kimse bilmiyor ama ky bilmedigi durumdan bile para kazanmış oldu diyorum. Lafım buraya arada sırada uğrayan olumsuzluk pompalayanlara yani ky olduğu hisse gitmez demek çok saçma ne kadarının ky de olduğunu bile bilmiyoruz burada yazanlardan yada tweterda yazanlardan mi ky sayısını çıkartıyorlar o da ayrı bir enteresan :)
Beyler birde hissenette bir puan verme muhabbeti varmış benim puanım kaç mobilden girdiğimden göremiyorum
***YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER***
Önümüzde gelmesi beklenen haberler.
Bolunme.
Recine kap artış yatırımının tamamlanması
Pendik lansman
Uzun vadede liman 436 bin m3 sıvı yük kap. Kuşa vadede mevcut kapa 20 bin m3 ekleme
Potansiyel haberler de var ama yönlendirmeye girebilir diye yazmıyorum. Ama yukaridakiler dışında başka birsey bu tavana sebepss ballı kaymak olur.
Yanlis ifade etmisim. Potansiyel haber kısmını. Herhangi bir duyim haber vs yok bende. Sadece kendimce soyle soyle olabilir gibi kendimce kurgularim var. 2005ten beridir bu kurgularimin bir kısmı gerçekleşti bi kısmı çok geç gerçekleşti. Potansiyel haber dediğim söyle olursa şeklinde kurgumdan ibaret. Bi dayanağı yok. Yatirim tavsiyesi degildir
Tarihi bilanço geldi tavan olmadı , yukarı açtı kar satışı geldi. Sonra piyasa yükselirken patinaj yaptı. Cuma ortada birşey yok tavan oldu, benim düşüncem bir haber kokusu aldı birileri önden fiyatlamaya başladı yakında biz ky larda duyarız.
Bana göre de işlerine geldiği gibi zamansız yükseltiyorlar zaten bilanço öncesi o dediğiniz kesimler alıcı oluyor ama şöyle birşey yapıyorlar;bu bilançoyla bile yükselmiyor düşüncesini verip millete sattirmak sonra genelde yapmadığı şeyi cuma olmasına karşı tavan kapatması böyle yukselmelerde kap düşüyordu şimdilik birşey de yok bence fiyatlama yapıyorlar.Ytd kesinlikle ama bir çok kişide olduğu gibi bana göre haketmiyor Polisan bu fiyatları
Evet sebepsiz tavanladığı belli oldu sanırım
Alttaki imzayı en son büyük düşüşte yazmıştım. "Yenilgi yenilgi büyüyen zafer"
Şimdi ise geçen seneden kalma bir imza ile geliyorum. Hatırlayanlar vardir. Şimdi sıra Atın intikamında
*yağız at şahlandı mi durak dinlemez*
https://youtu.be/iJFhURGq6nA
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Gelsene çorapsız şeker bir daha tavandan al yarın belki yukardan satarsın [emoji1787][emoji1787][emoji3]
Beyler böyle güzel mi :)
Satıp çıkan var mı acaba….ünsüz hariç:))
Mi16 usd maliyetimize az kaldı