Eger para kazanacaklarsa yaparlar, hic acimazlar.
Eger secim olursa, kaybedeceklerini biliyorlar, su an fikirleri ne goturursek o.
Printable View
9.7111 tsssss
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti iktidarının 19. yılı vesilesiyle bir video mesaj yayınlayarak "Karadeniz'de doğal gazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim ama biraz sabır." ifadelerini kullanmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bugün konu hakkında yeni bir açıklama yaparak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde vatandaşın cebine yansıyacak." ifadelerine yer verdi.
Bence borsa bundan sonra akpenin gidişini fiyatlıyor. Dünkü anlık hareket birşey ifade etmiyor.
9.72 vurdu çekti.
Tsss yine yeniden
9,7331
Düştü düştü
9,7569
Merkez bankası
-resmi rezerv varlıkları 28 ekim itibarıyla 123,9 milyar dolar(önceki 125,8mlr)
-döviz varlıkları 28 ekim itibarıyle 76,4 milyar dolar(önceki 78,16mlr)
-altın cinsinden rezerv varlıkları 29 ekim itibarıyla 39,68 milyar dolar(önceki 39,77mlr)
abdülkadir unkapanında IMÇ , vaşingtonda güzelim artık merkez oldu IMF , babanın oğlu Kemal mekanda , getirin ülennn kasayı
vilkommen ımf nin oğlu Derviş baba II . önce bi tenis oynar kameralara sırıtır falan sonra eller cepte açıklamalar. döngü işte döngüler dönüp dönüp cebimize ... kopmasını bilmiyosan kopartırlar... haydi bakalım eller yukarı dens dens abidik gubidik twist yeşşaaa koppp
https://youtu.be/8d1Af9jxzj4
üfleeeee :)
ben Kur'an a göre yaşıyom ben yaa... büyük söz ! hangi sahabe söyleyebilmiş bunu ... ben Kur'ana göre yaşamaya gayret ediyorum diyebilirsin onu da anca aynada kendine dersin ! .... dinden felsefeyi çekersen , fıkıhın inceliklerini de kavrayamazsın... ah ah dünya bu değildi yaşanılası .
Müslümanlığı kendi dikdörtgen çerçevesi içinde ele alırsak bu çerçevenin dışına çıkmadan buna bağlı kalarak , bir müslümanım diyenden beklenen en önemli üç kişilik özelliği 1 ) ahlaklı olacak 2) asla kesinlikle tartışmaya girmeyecek ikna yoluna gidecek işaret edecek 3 ) yumuşak huylu olacak ... sende ne var ? ne yaptın şimdiye dek ?
ahlak : insanlara lakap takmaktan tut da akşam kaldırımda yürürken karşı evin ışığı gözüne takılıp açık perdeden içeriye bakmana kadar geniş bir yelpaze
ben kendim şahsım ve özbenliğim ( üçlü salto ) İslam dinine mensup olarak , hala kendime evet ben müslümanım diyemiyorum. hatalarımla günahlarımla dolu hayatımda bunu kendime diyemem. Allah'ın takdiri.
birisi de salya sümük ağlar , sahteden ayılır bayılır yanakları pinokyo kırmızısı , vantilatör tutarlar , milletin önünde bir tür ruhi orgazm yaşar falan la bunun peşinde dindarlık için mi koşuyodunuz koşanların çoğu da çıkar peşinde olduğu için sakız gibi yapışıyorlardı buna .
daha önce de dediydik , insanın en büyük düşmanı çıkarcılıktır çünkü çıkarcılık bir zeka oyunudur ve eninde sonunda gelir seni vurur... burda toplumun bir kesimi olan o çıkarcı güruha o bumerang çarparken , dalgası gelip masumları da vuruyor.
Bu Finlandiya 'nın da sosyalleşme yeni insanlarla tanışma kültürü bi değişik. arkadaş , gece klübüne, bara gidersin, puba, discoya gidersin orada yeni insanlarla tanışırsın. Sosyalleşmek için dımdızlak kalmak ne ya ?
Patrick ? Moruktan duyduydum , 4 pazardır kiliseye gelmiyormuşsun , hayırdır ? kasabada laf söz oluyor , o çinli seyyah patricklerde misafir kalmaya başladığından beri tuhaflaştı diyorlar. Margaret halan yaban mersinli kek yaptı , akşamüstü çaya uğra o çinliyi de al gel...
Çöp toplayan kadın Reyis diyorsa, The rahmetlinin esamesi bile okunmaz.
Yanlız emekliye % 10 zam yapılırsa, aç gezerim yine oy veririm diyen telefoncu dayıların bir kısmı daha g.t atmaya başlar, hele ki bu düşük aylık bağlanma oranlarıyla.
Ahaha ne guzel anlatim. Patrik Batman gunah cikartmayi birakmis mi?Emminin ipine asilsin, emmi dogru yolu gosterir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pompola pompala her gun nereye kadar gidecek bu kur. Bir yerde rahatlayacak elbet. Doganin kanununa aykiri.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:he: eski türkiye de doğa kanunu yok muydu ? hep yukarıydı.
69 ün çekim kuvveti ne nalet bir şeydir.
Doga kanunlari da kamasutra gibi dogudan gelir. Cinli ve hintli kardeslerimiz sag olsun.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kalemiz daha gitti. Tl ci olarak üzülüyorum. Ben de artık Tl den istifa ediyor dolarese bağlanıyorum. Yeter söz doların.
Bence borsada gücü olan bademspor tam da bu şekilde düşünülmesi için böyle bir tezgah yaptı, gerçeği biliyorlardı. Eğer sahiden gerçekleşse tam tersi tepki gelir diye düşünüyorum...Şimdi provadayken olanları görenler, sahiden olursa düşüş bekleyip satacak, bademler onların malını tabandan alacak, sonra grafik kuzey batıya...
Damadın gidişini ve sonraki bir ayı düşünün, prova değil gerçek..