Herşey olabilir bizlere gizli saklı,tabiki bir zamana kadar.
Printable View
Sadece helal kaz ciğerine alarm takmışlar !
:he: yeni dünya loading..
Ben de yabancıların en çok ev, arsa, arazi, şirketleri değerinin altında almalarına içerliyorum.
Şirketler, arsalar, evler, araziler gerçek değerinde satılsa içerlemezdim.
Yaşadığım bir örneği vermek istiyorum, çalıştığım global şirket dünyanın 150 ülkesinde ticaret yapıyor, ve dünya da çalışan personelin ortalama 6.000 mark almaları gerektiğini belirtmişler.
Bizim insan kaynakları bunlara yazılı bir şekilde açıklama da, burada çalıştırdığımız personele ortalama 6000 mark çok fazla, 3000 mark vererek aynı işi yaptırırız diye görüş belirtiyor.
Bu yapılanın ne farkı var şimdi? gelsin gerçek değerinde alsın ve çalışan insanımıza değerinde ücretini ödeseler üzülmem, bilakis sevinirim.
Ama topuk fiyattan şirketi alır, insanımızı bir lokma ücretten çalıştırırsalar çok kızarım.:box:
sıkıntı büyük...:he:
Herif,, Haftasonu falan dememiş gene esip gürlemiş, hızını alamamış Patronlara çatmış..Artık kime ve neyine güveniyorsa..!?..
Etrafında buna akıl veren hocaları kim ise,, Sonunda Adamın başını yakacaklar..
Bir ara,Cb nin sözcüsü ( akıl hocası ) i...Kalın vardı..ikide bir ekranlara çıkar riv riv ederdi, Şam'da cuma namazı kılamayınca millete şirin ve sempatik görünmek için saz çalıp türkü söyledi,yetmedi kılip yaptı, okumuş adam olduğunu ispatlamak için kitap yazıp imza dağıttı..Baktı kimse tınlamıyor,kenara çekildi,.. Şimdi ise,iletişim başkanı diye birini öne sürüp ona borazanlık yaptırtıyorlar.. Çuvalını doldurunca o da kılık kıyafet değiştirip gemiyi terk eder..
Çoğunun unuttuğu bir şey var..
Günümüzde Teknoloji o kadar gelişti ki, Jüpiter'e de,Mars'a da gitseniz saklanamazsınız,bulunursunuz...Hesap vermekten kurtulamazsınız..!!
ah bu imamlar ah
https://twitter.com/AdnanKavustur/st...367845382?s=20
Gram Altın > 1000 TL
Kap :
Bilindiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulunun 11/02/2021 tarih ve 7/211 sayılı kararı uyarınca BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda açığa satış işlemi yapılabilmektedir. Söz konusu paylarda 20/12/2021 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırılmıştır.
Buna göre; açığa satış işlemi yapılabilen paylarda açığa satış işlemi, açığa satışa konu olacak sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen işlem fiyatından daha yüksek bir fiyat üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Ancak, açığa satışa konu olan sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen fiyatının bir önceki fiyattan daha yüksek olması hâlinde açığa satış işlemi en son gerçekleşen fiyat düzeyinden de yapılabilecektir.
Gün içinde sahip olunmadan yapılan ve daha sonra aynı gün içinde yapılan alımlarla kapatılan satışlar da açığa satış kapsamında olduğundan yatırımcılarımız ve yatırım kuruluşlarımız tarafından bu nitelikteki satışlara ilişkin emirlerin de açığa satış seçeneği işaretlenmek suretiyle iletilmesi hususunda gerekli dikkat ve özenin gösterilmesi önem arz etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ülkenin mühendisleri, gençleri gidiyor, yenisi yetişmiyor! Tehlike zilleri çalıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=9qIHoisQSEI
Birde artık çakma diplomalarda çok.
Eğitimde yetersiz devlet okullarında.
Yani yetersiz eğitimli doktor yada çakma diplomalı doktor olabilir.
Gelde güven.
Bulgar komşularımız, hafta sonu, Edirne'ye gelmişler.
Az önce, surf yaparken bir paylaşıma denk geldim.
2 porsiyon Edirne ciğeri, 2 porsiyon az mercimek, 2 su için 4,50 Euro hesap ödemişler.
Faturada, Leva ve TL değerleri de vardı.
Ne diyelim.
Afiyet olsun.
Devlet çalışanlarını bilmem.
Küçük esnaf ve işletmeleri bilmem.
Fabrikalarda çalışan arkadaşlar.
7100 TL brüt ücrete kadar maaş alanlar, hazirandan itibaren, net ücretleri, asgari ücret olacak. (% 27'lik üçüncü dilime girince)
Rahmetli Ecevit, çalışanların vergisini % 15'e indirmişti.
Sağolsun imamlar, hem dilimlerdeki baremleri, gerektiği gibi artırmadılar, hemde üçüncü dilimi % 25'ten % 27'ye çıkardılar.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Tahminlerimiz ve çoğu arkadaşımızın buradaki öngörüleri gerçekleşiyor.
İstikrar adına verilen yetkilere rağmen geldiğimiz nokta.
Kaos oldu.
Hep daha kötüye gittik.
Artık diyecek bir şeyim kalmadı.
Tanrı hepimize yardımcı olsun.Korusun.
Hava-İş, THY'den % 100 zam talep edecek
VİOP - 5,5
TABAN TABANA gideriz..
Bist -3.71%
Bist < 2000