Batık pınsu batık izmdc bile %200 yaptı nerdeyse
Printable View
Batık pınsu batık izmdc bile %200 yaptı nerdeyse
Bu anlayış olduğu sürece bir arpa yol alınmaz olimpik forum hocam isterse 1 milyar kar açıklansın
Ewt bugün öylen kapanış 390 üstü görür ancak akşam kapanış önemli.
Vay arkadaşşşş isyanlardayım
Yonga nın sermaye 200.000 tl idi
Yibitaş 100.000 tl.
İşbir 635.000 tl
Dökülen olursa mal topluyo.
Oylum' lari sattim. İyi bende topliyayim bari.
Hatta beraber toplayalim burlardan.ama ben sana birakmam son saniyede 3-5 kademe yukarıya yazarim :) agresifimdir.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 400 ü görelim artık.:)
1 haftadır sıkıştırdı buraya ne kadar devam edecek böyle.
Hedef yüksek olduğu için toplamak için ellerinden geleni yapıyorlar.Ama artık hisse her geçen gün yukarı hareketini yapacaktır.ytd
Eweettttt bakalım kapanışı yapabilecekmi buralardan.Tarihi zirvedeyiz.Not:Halka arz tarihindeki işlem fiyatını baz almayınız.Kimi arkadaşlar çıkar şimdi vay anam 2012 yılında 1500 görmüş.Serbest marjda işlemdir o.Tarihi zirve burasıdır.Eşleşme gören verebilen varmı bu arada.Saygılar.
Kapanış tahmini sizce nasıl olur arkadaşlar?
418 diyormuşum
400 psikolojisi güçlü şekilde kırılır, sonrasında önümüze bakarız...
ben dört yüz üstünün daha kolay aşılacağını düşünüyorum
Eşleşme gören yok yani.
418.50 ilk seans öncesi eşleşti ama son an 398,40 düşürdü
Şu an 398 eşleşme
Eyvallah.Marşal da işler tıkırında.
Eşleşme kaçta arkadaşlar?
1-Bir değeri var ki 1500 e yükselttiler,,bunun anlamı 1500 leri görebilir demek.,mesela 80-400 arasında serbest marj olmadı da,neden 1500 e kadar oldu.
2-Bakıyorum bedelsiz potansiyeli hisselere,,bu karlılıkta şirketlerin pddd si en az 2.5 dan başlıyor,,bu hala 1.34 şu anda,,demekki normal değeri 2 kat olup,,orada istenen haberi beklemeli diye düşünüyorum.
Ben görmez demedim zaten.Dahada üstleri görebilir.İlk açıldığında günlerce işlem görmedi.Bu piyasadaki hisseler serbest açılır fiyat olmaz zaten 1 lot işlem oldu ordan sonra hergün 3 lot 5 lot 10 lot ile aşağı geldi.Daha sonra seneler sonra 390 yaptı ve şimdi bu sene 350 lerde çok durdu ve buralardan maliyetlenmeler artı.Bu sebeptenki tarihi zirve bu hisselerde böyledir.
İşler yolunda gider sağlam adımlar ile ikerler ve dahada yukarlardan iyi bir sermaye artışı olursa 1500 ler bile ucuz sayılabilir.Tabiiki şahsi fikrim ama öncelikle önümüzdeki hafta teknik olaraak 390 altını görmemesi lazım ki güzel gğnler gelsin.Saygılar.
Yıllıkta ortalama 850 milyon tl ciro ya karşılık brüt karlılık %20,,net karlılık %7-8 cıvarında oluyor.
Net karlılığın daha da yükselmesi için finansman giderlerini düşürmesi gerekiyor.
Daha borçlanmayacağı,borçlarını artık yavaş yavaş ödeyeceğini varsayarsak,karlılık daha da artacaktır.
635 bin sermayeye karşılık 850 milyon ciro devam ettireceğini sanmıyorum,eninde sonunda sermayeyi artıracaktır.
Kredi çekerken bankalar bunu sormuyorlar mı anlamış değilim.
Eninde sonunda yapacaklar sermaye arttırımını önemli olan şöyle 700 800 leri gördükten sonra sermaye arttırımını yapmaları işte o zaman hissemiz gerçek değerine ulaşacaktır. Ytd
Marshall ortaklarına gönüllü çağrı yaptı borsadan çıkacaklar, İşbir de çıkmasın olimpik forum hocam?
Küçük çanak kırıldıysa 500, büyük çanak kırıldıysa 650 olabilir mi acaba...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Sent from my iPhone using hisse.net
Eşleşme kaçta arkadaşlar?
418..........
Teşekkürler sayın olimpik forum hocam.
.................
Frigo,,,6 milyon tl sermaye ile %900 prim yaptı,,yılbaşından bu yana.
Eşleşme 420
437.80.........
Başladı bu.