halkta para yok demedim olan zaten pozda.
yeni talep krediyle geliyor.
kim alıyor krediyi?
aramızdan kim 10milyon kredi çekebilir?
Printable View
halkta para yok demedim olan zaten pozda.
yeni talep krediyle geliyor.
kim alıyor krediyi?
aramızdan kim 10milyon kredi çekebilir?
Bir banka da Bloomberge reklam koyuyor, %16.90 hosgeldin faizi..:)
Şu muhabbeti çözemedim gitti, arkadaş bu adam dinar verip dinar+swap faizi almıyor mu, kur belirleme muhabbeti nereden çıkıyor, kur kaç olursa olsun o süredeki swap faizini alacak? Adam fx piyasada poz açmıyor ki, anlaşmalı zaten...
Valla bence bunlar faizi indirmeyecekler. Ondan mudahale etmiyolar bugun. Ciksin bakalim nasil olsa faizi indirmiycez burdan alanlarin elinde patlasin diyolar bence
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asgari 200 doların altında.
100 dolar civarı dengeye gelebilü.
ytd
Dur bi doları korkutayim,
Eyyy dolar sen kimsin yawwww , bak kimliğini tespit ettik ona göre .
Sayın Nebatat pardon Nebati ye inanıyorum ama güvenemiyorum zira faiz enflasyon un nedenidir dese mi demese mi bilemez . Sayın bakan dolara bakmaktadır ayrıca benim favorim Şahap bey dir .Gazete de Kösem olsa şöyle yazarım
Eyyyy .... bu hareketi kime çektiniz yaw ???
Bilmem söylesem mi söylemesem mi ???
Sn achiles o dinar faizini ödemek için para basacaksın.yuzdesel olarak yaklaşık benim para basma yüzden bu olacak diye elini belli ediyorsun.gecen seferki anlaşmada kur 12.5 baz alınmıştı ona geldi.simdi de 24 deniyor.
Benim verdiğim linktede benzer iddialar vardı...Bu dedikodunun-iddaların yalanlanması lazım aksi halde gerçek kabul edeceğiz....
Apple 17 hesaplamış mal satıyor diyorlar swap bilmem kaç paradan yapılmış falan....Doğruysa zaten kefenimizişimdiden hazırlamak lazım...
Atilla abi iyidir hoştur da pek içiyor:))) Doğru aslında MB nin elinde ZK kartı var. 46-47 milyar USD var orada ama MB elindeki son koz. ZK oranı indirerek kullanabilir.
Bu hesaplanamaz ki...adamlar uzattılar anlaşmayı...bitince tekrar uzatırlarsa? Eskisi böyle olduğuna göre demek ki şimdi de böyle olacak gibi bir mantık anlamsız.
Zaten deli gibi para basıyorlar M1 ortada...
Misal, IMF den kredi aldılar 100 milyar dolar, dolar cortladı 12 TL oldu, değişen bir şey yok Katar için, o aynı dinarı geri alacak, swap faiz farkı neyse cebe atacak...swap faiz farkını önceden hesaplayamazlar ki...anlaşmada bence rakam miktar telaffuz edemezler, o günün fx koşulları neyse o faiz farkını verecez denir en fazla..
Ha tersten bunun maliyetini (swap faiz farkının açılan ve kapatılan gerçek kur itibarıyla hesaplayıp birileri üstüne mi koyuyor) hesaplıyorlarsa bilemem, de sadece Katar la yapılan swapa göre mi kur hesaplanıyor yani....belki bir ipucu olarak mı görüyorlar anlamadım.
UBS havlu mu atmış ? :he: :he:
vay, finansal elitler yaka silkti..
hala direniyoruz ya şu piyasada..
dayanaklılıkta
hamam böceğine evrilmezsek iyidir. :p
Bakın az önce Ali Koç sponsorların finansal sıkıntı çektiği bu dönemde dedi, sponsorlar dediği ülkenin en büyük özel sektörlerinden bahsediyor
https://cdn.odatv4.com/images/2020_0...3052035_m2.jpg
Teknik olarak beyin ölümü çoktan gerçekleşti.!!
Sıra cenaze namazında.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
O "koyduk mu" diyenlere evet iyi koydunuz diyorum. 20 senede 70 yıl geriye gittik, sadece ekonomik olarak değil
Neyse gidip biraz dolar alayım
way anasını neredeyse G Afrika ile kafa kafaya geldik ya...
Pardon
14.4992 tepe
Yönetim trolleri ya temizledi yada markette ucuz yağ kuyruğuna gittiler,hani birde efe mi ne vardı bizi kıskanan Alamanya dan yazan,herhalde şimdi o şerro alaman hükümetinin pandemi yardımı olarak verdiği eurolarla TR den ne alsam diye düşünüyordur sayın.....
14.5832 yenilendi.
''Borsa çıkıyor mu düşüyor mu?''...böyle konuşan bir arkadaş vardı kayboldu ortadan, robottu galiba bir tür..en düşüğü en yükseği indikatörleri veriyordu sırayla metin halinde...
https://www.tradingview.com/x/kR9nLNEB/
24 dedikodusunu kim çıkardıysa fx de tahta yapıcıda onlardır.....
Şemsiyeyi nasıl alırsınız efendim?
14.6081 gördü. 14.70 gibi olası kanal direnci var. Olası ama.
TR10Y 21.69...zirve tazeleme..
haha.. e çindi.. tutmayınca oldu turkish model..
14.6297 tepe. Cenabettin geldi zaar. Vur lan artık şu yılanın başına.
Şuralarda TOASO shortlayan biri vardı, borsacılar mezarlığında yerini almıştır, Allah taksiratını affetsin...Tanrı onu kutsasın..Odinin masasında yerini alsın...Amon Ra..
https://www.tradingview.com/x/yaiE0nkC/
Fıtch, türkiye varlık fonu not görünümünü negatife çekti
Dedikodu ile %5 değer kaybeden ülke para birimi, tecnically fired.