Beyaz eşyada ve kahverengi eşyada almanya bizi kıskanıyor bu fiyatlara nasıl bunlar satıyorlar diye hasetlerinden orta yerinden çatlıyorlar
Beyaz eşyada ve kahverengi eşyada almanya bizi kıskanıyor bu fiyatlara nasıl bunlar satıyorlar diye hasetlerinden orta yerinden çatlıyorlar
bal işiyle uğraştım hobi amaçlı en iyi yüksek randımanlı bal karadut ağacıının etrafında oluyor ama dut tadı geliyor diye beğenmiyor kimse
Arkadaşın çocuğu lise 1 de veli toplantısında öğretmen eğer çocuğun niyeti yoksa hiç okutmayın bir meslek sahibi yapın 10 senede ciddi birikim yapar yoksa 10 sene sonra sıfırdan başlayacak demiş . Acı ama gerçeği söylemiş
Opsiyonu nasıl alıyoruz acaba
Kanserden korunmanin en guzel yolu seker ve sekerli gidalardan uzak durmaktir.
Syg,
Adami her anlamda ayak ustu badeleyiverirler alimallah :)
Syg,
Adamlar heryerde badeliyor. Siyasette ekonomide dinde imanda borsada
Sigorta kapsamında olan mevduat tutarı 400 bin tl'ye çıkarıldı.
Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
Kira sözleşmelerinde e-devlet dönemi: Hükümet, kayıt dışı ekonomiyle mücadele için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu adımlardan biri, kira sözleşmeleriyle ilgili olarak planlandı. 2024 sonuna kadar yapılacak düzenlemeyle kira sözleşmeleri, e-devlet üzerinden düzenlenecek.
https://www.ekonomim.com/
hep uyanıklık hep tilkiden daha şeytanca düşünmek ,bakalım daha neler icad edecekler
Maliye Bakanlığındaki değerli bürokratlar eksik beyanları yakalamak için süper formul icat etmişler...
Bunların her formülü kiracıya zarar olarak geri tepiyor...
içereğinde yine GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU ilavesi ile bu düzenleme getirilmesi düşünülüyor..yani kira sözleşmesindeki rakam orada belirlenen miktarın altında olamayacak , üstü her zamanki gibi serbest.....
Daha 2 sene öncesine kadar % 25 olan yıpranma payını % 15'e düşürdüler
vergi diliminin üst sınırını % 35'ten % 40'a çıkardılar...
maliyede galiba kiracı falan yok hepsi müreffeh içerisnde yaşıyor.Allah ziyade etsin, güzümüz yok...
kira dertleri yok ...
daha fazla kira geliri yani gayrımenkul semaye iradı vergisi toplamayı amaçlamak kiracıya dünyada cehennem hayatı yaşatmak demektir...
yapılması gereken tek şey adam gibi milli geliri artırmak ve artan ksımdan adil vergi toplamaktır..
Vakıflar idaresinin 2023 kira güncelemesi % 110'a yaklaştı...
hani % 25'ten fazla kiraya zam yapmak yasaktı/haramdı/zulümdü...
vicdanları bu fahiş oranlı zamları nasıl kaldıyor ?
emlak vergilerine yine kallavi zam geleceği anlaşılıyor....
vatandaşa örnek olması gereken kurumlar böyle yaparsa vatandaş vatandaşa neler yapmaz ...
biraz edep -biraz vicdan yahu...
Kira sözleşmelerinin e devlete gelmesi olumlu bir gelişme. Ben destekliyorum.
Artık şu sorunların etrafından dolaşmak yerine üstüne gitsek. Tapu harcı%4 diye değeri düşük göstermek yerine tapu harcını %0,4’de indirsek mesela daha güzel olmaz mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kkm+opsiyon oran varmi?
Reyiz saat 12.00 de açıklıyormuş asgari ücreti
8.000 TL + oldu belli
Tahminim 8.080,80 senelik zam %90 yapar.
8250
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reyiz saat 12 de asgari ücreti açıklayacak dediler.. reyis biraz geç gelir ücret açıklanır şöyle böyle ballar börekler temenniler gülüşmeler derken saat 14 olur
Merkez bankası ppk saati de gelir..
Arkadan biri fısıldar başkanım faizide açıklayın hazır kameralar varken gelmişsiniz giyinmiş hazırlanmış herkes
İkisini de halleder reyis yetkiyi verdik.. masraf olmasın TCMB toplanmasına gerek yok
8500 cok yapti.. enflasyon 20 düşecek bekle sen duser...
Emekliyede yuzde 54 yapsinlar.neden emekliye yuzde 14.
Pötibör bisküvi 50 lira olur
Öğleden sonra market çalışanları etiketlerini hazırlamaya başlamışlardır
Erdoğan: Net asgari ücret 1 Ocak 2023'ten itibaren 8 bin 500 TL olması konusunda aramızda mutabık kaldık
% 54.54 arttı asgari ücret
455 dolar oldu
Gss 300 oldu .
Mart ayında bi daha zam gündeme gelir..
Seçim evveli 10.000 i yakarız diye düşünüyorum..
Reis ara zam sinyalinide verdi.
Digerleri konusur..
Yaparsa akepe yapar..
Avara kasnaklar sizi..:)
Syg,
şu ortamda hiç yoksa en az %50 mevduat faizi almalıydık, herşey birbirine girdi, herkese bol kepçe, mevduatçıya talan
Bir ülke düşünün ki en düşük maaş alan bile 1 senede 2800 den 8500 e yüzde 200 den fazla zam almış olsun..
O ülkede enflasyondan falan bahsedilemez..
Mevduat işi bitmiştir!!
Hala ısrarla mevduat faizi bekleyen var..
Yılbaşından sonra çakılacak mevduat faizi..
Faiz işini bitirdiler..
Parada duran bitecek önümüzde 5 sene içinde..
Hedef enflasyondan küfeden falan bahsedince acaba 7500 mü açıklanacak diye ümitlendim 8500 ü duyunca morardım
Haftaya kadar hemen alisverise cikin yoksa zam yagmurun dan nasibinizi alicaksiniz nokta.
Dudu ahtopod depolasin bari.
Emekli, memura kufeli mi kufesizmi zam verecek bakalim