Aksam kapa bedelli haberi ile yine bir haber gönderiyor, sabah 2,14 e kadar alıcı varsa çekip eline veriyor, bedelli amacını bu şekild de kullanıyor, eger iyi olacak olsaydı hisseyi aşağı çekip millete mal vermezlerdi.
Printable View
Aksam kapa bedelli haberi ile yine bir haber gönderiyor, sabah 2,14 e kadar alıcı varsa çekip eline veriyor, bedelli amacını bu şekild de kullanıyor, eger iyi olacak olsaydı hisseyi aşağı çekip millete mal vermezlerdi.
Haftalik takasa bakınca is bankası harıl harıl elindeki mali dağıtıyor, daha önce metrodan aldığı ödünç mallar dağıtılıyor her gün... Malesef milleti kan dir di lar...
Beyler atıyorum benim 3 küsür üstü maliyetle 3000 lotum var ve bedelli için 3000 lira daha ödeyip katıldım dıyelım.bedelli sonradı kagıt bölünüyor bildiğim kadarıyla.sonunda benim 3000 lotum 6000 lotmu oluyor..yanı kagıt bölündükten sonra her ikisindede 3 er bin lotummu oluyor.. Olay bumudur yani? biri iyice bi açıklarsa şunu anlayalım.benim konumumda ve maliyetımde biri için bedelliye katılmakmı mantıklı kolu bacagı kesip çıkmamk mı?
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size bir tavsiyem mal alacağınız şirketin once bir websitesini ziyaret edin. Sonra sorun bu adamlar profosyonel bir şirketmi işine gücüne sahipmi. Www.avtur.com.tr herif siteye bahçeli evini koymuş herhalde tek mal bu şirketin üstünde olan😀. Yani arkadaşlar bu kağıt kumar kağıdı
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle dostum ancak bu hissenin klasik 2 senede bir yaptığı borsada pompala boşalt dediğimiz olay. Yani 3 üstü için 1 sene beklemeniz gerekecek bence. Duracağı nokta 1.70-1.50 civarı 3 ay icinde. bana göre bedelli işi yaş olursada kağıdı ucurnaz belki bir tavan. Alım için acele etmeyin diyorum 2.50 den beri.
Çebi sende kaç lot var ortalaman ney
Hareketleri kendinin yaptığı çok belli blok olarak temizliyor kademeyi kimse yok tahtada...Komisyon momisyon yok tabi karşılıklı işlem mis elindeki bilgisayardan oyun oynuyor gibi takılıyor eleman :)
kim verdi bu cılız hareketi?
Avtur galibin ana şirketi, bu şirketi bile talan ettiyse bu duruma dusurduyse kim gelir galipin hissesini almaya artik. Ancak gelir kendisi alırsa alır yoksa kimse gelipte girmez, herkes artık kaçıyor, ky dahi öğrendi girmiyor, 1,50 bekliyor ky artik, bu durumda kendi çalıp kendi oynar.yukarıya yığar aşağıdan alır ,aşağıdan yığar yukardan alır, bunuda iş yatırım ak yatırım gibi dağıttığı yatırımlar üzerinden yapar, bu hisse birdefa 3 lirayı geçme den kimse yaklaşmaz...
Mepet örneği inceleyebilirsiniz insanları bezdirdi resmen ******** hırsız herif.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla yok 20-25 bin lot 2.70 ortalama alım için 2 altını bekliyorum bir 20 bin lot daha alırım 1.70 lerden yeter. Çünkü bedelli çıkarsa bide ona para verecez .6 ay unutucaz bu ******** kağıdı . Yapacak başka şey yok .
Kisa zamanda çıkmaz zarar onu biliyorum. 45 milyon büyük para be öyle deme hem o inşaat felan hikaye nereden biliyoruz yapacağını kaç yılda yapacak 3-5 10 senw sürer. O işin hikayesi. O parayla hisse alırsa o başka tabii yoksa hepsi dümenden ibaret. Neyse 1.60 1.70 lerde trade yapar kurtarırız 😎
Kendi kendine iyi hacim yapmış bugün.... Belki macera olsun diye 2.30-2.40 yapar ....
Bedelli net değil ki belki o gün gelir kendisi vaz geçer. Spk onaylamaz felan filan. Yani bedelli havada olan bir şey. Bedelli oldu diye hisse uçacak değil genelde etkisi az olur böyle kağıtlarda daha negatif çünkü para nereye gidecek çok net değil. Adam sabıkalı.
https://www.youtube.com/watch?v=K7VpgEzGAeU
Rahat olun beyler :) Bu demeçler üstüne Spk'dan onay gelmemesi çok da muhtemel değil. Bence artık 2 altına gelir savını da bir kenara bırakın çünkü bedelli meselesi varken söylediğiniz komik. Ha bedelliden önce ben de bu fikri benimsiyordum. Ama artık farklı düşünüyorum..Üstelik şirketin borcu yok özsermayeyi yemiyor bu da dikkat çekici bir unsur..
Şimdi bu paranın gücü ile alakalı. 8.49 u görmüş bir hissede yukarıda zararlı çok illa ki hissede belirli zamanlarda hareket olacaktır ama bu öyle 1-2 ayda olmaz. Beklemeye gücü olan 6 ay 1 yıl bekler. Ama borcun vardır 1 ay sonra bekleyemezsin. Burada galip in insafına kalmış iş ama genelde kanı sonuna kadar emer yakaladığı zaman.
Şimdi arkadaşlar şirket 45 M için bedelli istiyo ve bölünmeden önce bir lot bir TL yani şimdiki fiyatı 2 TL. KY yi hisseye çekmek için şimdiki fiyatını 3 lere getirmesi lazım ki 1 lot 1 TL için cazip olsun. Yoksa 1.80 düştü diyelim bölünmeden sonra 90 kuruş olur. O zaman KY niye 1 TL versin 90 kuruş olacak hisseye. Böyle bakınca hisseyi ikinin altına getirmek istemiyceklerdir. Yanlışım varsa duzeltirmisiniz.
Belki rüçhanlar tahtadan kalkacağa yakın orayı görebilir,çünkü bunun ismi Çaycı,Çoban,zamanında 5 tl olan hissesi kodese girince 1.13 olmuştu...bölündükten sonra neden olmasınki...yaptığınız hesap doğru bölünüş durumuna göre,işte sonrası insanı düşündürüyor...mesela en belirgin örneğini Cemasta gördük...bölünen hisse 1.50 oldu,sonra soluğu 0.50'de aldı,üstelik çatır,çatır üretim yapan yer...bakmayın şimdi 1.80 olduğuna kimleri batırmadılarki ışıklar gurubu,1.000.000 luk usaşı ne hale getirdiler aldıktan sonra,şu an 0.37 sürünüyor...neyse Çaycının işine belli olmaz belkide bedelliden sonra hisseyi uçurur :)...ytd.
Bence sende lot yoktur,ya açığa basıyorsun ya da hissede olumsuz hava yaratmaya çalışan birilerinin maaşlı çalışanısın,elinde lot olan adam aşağıyı beklese bile kendi yatırım yaptığı hisseyi forumunda kötülemez...
Bu tip forumdaşlara karşı şüphe ile bakın arkadaşlar...
Şirketin web sitesiyle alay edip sonra da 2.70'ten 54 milyar yatırıp hissesini aldığına inanmıyorum...
Bugün ne olmuş, 4.700.000 işlem, hepsi boş. İş, gedik filip topçevirmiş. Plip 700 bin işlem yapmış akşamki durumu -5000, en çok alan 80 bin, satan 50 bin hepsi hikaye. Günlük trade bile yaptırmıyor. 100 bin borsada boş algülüm vergülüm. Bu hafta bence hiç işlem olmadı. Yarın da böyle geçer. Bayramdan sonra artık.
yatırım şirketleriyle anlaşmalı 17 milyon lotu bir gün de dağıttı, bas aktör iş yatırım, işlem hacmi yuksek evet senin dediğin gibi iyi tespit ettin sende alan satan kendileri, arada giren olursa verip ertesi gün aşağı çekip elinde kalmasını sağlıyorlar. Bedelliye kadar millete verip hisseyi daha sonra beklendiği gibi çok aşağılara çekebilirler ,gorunende o bu tablodan.
Bayrama muhtemelen 2.21 / 2.22 araliginda girer . haftaya uygun bir zamanda dana nin mi ayi nin mi yoksa boga nin mi
Kuyrugu kopar ...
Kuyruksuz kalir ...
Valla bende inanamıyorum kendime genelde varant oynarım günlük ama biraz oruç kafası ile girdim. Yapacak bir şey yok. Benimki kötüleme değil arkadaş şirket harbiden cacık kumar kağıdı olduğunu bu borsada 3-5 yıl geçirmiş herkes bilir. Ben zararda olduğum için millete alın çıkar mı buradan diyeyim. Çıksaydı 3-4 den tepki gelirdi. Bunun amacı eski olduğu gibi dibine kadar malı dağıtmak. İnsanlara uyanık olun diyorum sadece.
Ancak, ben düşüş beklemiyorum. 2 altına gelirse yanılmış olurum. Kimse de bana güvenip almaz sanırım. Almasın zaten benim elinde var. Ayrıca forumda da üç bel kişi kaldı. Ağlama duvarı durumu yok, çıkan çıktı. Kaldırırsa veririm 3 üzerine, kaldırmazsa bedelli de olursa bedelliye girerim acelem yok. Borsa parasının 10 luk payımla buradayım.
Aynen zaten bu hissede 10 milyon islem olması saçma şu an. Yani alan da satanda kendisi olsa olsa 1 -2 milyonu gerçek işlem . Neyse en azından hacıme bakıp atlayanlarda oluyor bir şekilde trene onlarda biniyor.
Galibin kağıdı Avturda 2 kademeye lambacılık yapıyorlar.
Vay be,rezilin de rezili oldun Galip.Kızların bu işi kıvıramadı,yetiş de bi tavan göster bayrama karşı.
Ezdin yatırımcını...
1 satte 2 milyonluk işlem kağıt aynı yerde. Herhalde tavan için 200 milyonluk hacim gerek 😂😂
Al gülüm ver gülüm, sindirme işlemleri, can sıkma bezdirme. Zaten çok az kişi var onların da suyunu sıkma.
Neyse, cefaks dan 1 aylık takas rica ettim müsait olursa gönderecek bakarız. Gerçi takasları da göstermek istedikleri gibi ayarlıyorlar neyse. Yapacak bir şey yok. Kapanış tahminim 5 milyon işlem 2.19. bakalım tutacak mı?
Aynen öyle 3000 satış koydum 2.20 ye almadı uyanık kendinin değil diye😂😂 . Hep veriyor alma yok. Spek acemi ulan oğlum almadan vermek olurmu.
http://fs5.directupload.net/images/170623/8sj5l4ga.jpg
bir aylık pasta,
alan satanlar
KİMİN KUYRUĞU KOPACAK BAKALIM ....:yahoo:
AYININ MI.? YOKSA BOĞANIN MI..??:bravo:
Akşama yine eksi kapatır.milleti isyan ettirdi artık.
Sn cefaks teşekkür ederiz. Sağolun varolun. İyi bayramlar dilerim.