İhracatçı, enflasyoncu out
ithalatçı, tüketici in
Printable View
İhracatçı, enflasyoncu out
ithalatçı, tüketici in
bu beklentilere göre, hisse başına kar rakamları
akbnk -11.30
ykbnk -6.10
isctr -5.60
vakbn -3.30
garan -13.60
bddk karların en az yüzde 50 kısmını temettü olarak dağıtmalarına izin vermesi lazım
yada banka bazında bazı kurallara bağlayarak yabancı sermayeli olanların temettü ödemesini engellemeli.. döviz çıkışı olmasın.. bbva gibiler-ama bu haksızlık, biz de temettü dağıtabilelim falan diyecek olursa, -beğenmiyosan xtir git amq çocuğu, yallah ispanyaya denmeli
şurada 2 li tepeye ne kaldı ki..yap 5700 de 2 li tepe...
5700 iyi olur...gogogo..
Kar dağıtımı maksimum karın %20 si olur diye tahmin ediyorum.
Sigorta şirketlerine sınırlama geldi.
Sabancı Holding yöneticisi, nakit iştiraklerde dedi, temettü ile nakit toplayacaklar bence.
EXSA Aralık ayında elindeki SAHOL hisselerini satmıştı, oradan ve CIMSA'dan yüksek temettü almayı hedefliyor olabilirler.
Toplu SAHOL hissesi alanlar uygun zamanda gaz verebilir, bugün mazot ikmali için kullanılıyor.
viopta 6304.64 civarı kısa vadeli hedefi orada da OBO olabilir gibim bence
too good to be true bir gün.
Elalemin tahtalarını negzel çiziyorlar. Ben de öyle melül melül bakıyorum.
Gebe yanniş kabloyu kestik galiba Salih abi. :he:
3 dolar üzeri asla hisse almam ve olası düzeltme zirvede 1200/1400 puan olur..denildi..
yine diyorum.. zirve neresi ise artık.oradan 1.400 puanlık düşüş beklerim.. benim acelem yok..istediği kadar yükselsin.. ama şubat ayı ile beraber bu düşüş daha derin olacak..
o zaman GOGOGO diyoruz.. önce zirve olsun ki..
Ben dinleneyim, kazandıklarımı yine geri vermeyeyim.
Akşam tekrar bakarım.
<<<<<<
Ada vapuru yandan çarklı
Bayraklar donanmış cafcaflı
Ada vapuru yandan çarklı
Bayraklar donanmış cafcaflı
Simitçi, kahveci, gazozcu
CAHO,son düzeltme 1300 puanmış.. kaç kişi oyun dışı kaldı.. neymiş,çok havalara girme.. demekki endeks bir anda düşebiliyormuş
Ama şimdilik kenardayım.. ve daha da yükselmesini istiyorum..hedef 1400 puansa...önce çok çıksın.. amin.
sn.SEL,mesajınızı yeni aldım.. haklisiniz..selamlar..
Tas toprak devam yaww
Lazim okur demedi deme İbrahim..
Gülben Ergen: Kripto parada zarar ettim. Hayatıma yeni giren sihirli kelime
temettü
gel ablacım gel sanada yer var...
arkayı beşleyelim...
TCELL'deki kaçış gapı mı çakış gapı mı acaba...
Yalvaranlar ağlayanlar nerde hocam bunlar malsizlari aglatacaklar yaw.
Sezzizce ağlayanlarda vardır eminim tl durmak zül geliyordur imdi.
Kozal ı da kaldırdık sonunda, onu da verdik... Artıkın salmadan almam...
KY fonlarında yatırımcı sayılarında tekrar artışla başlamış, NNF hariç. Adamlar inat %10 Alarko tutuyor. Alarko'nun patronu bir portföy kursa %10 Alarko koymaz. Tüpraş'tan komple çıkış yaptılar geçen ay, %10 da orada pozisyonları vardı bazı kararları gerçekten çok amatör işi bu fonun. PR konusunda iyiler ama.
THYAO ve ALARK maliyetleri bayağı düşük ama. Çok da iyi getiri elde ettiler.
ALARK şu anda bedava, gelecek karla bedava ötesi olacak.
Bu aralar da bir analist sunumu vs. bir şey olması lazım yeni yatırımlara ilişkin. Şirketle sürekli görüştükleri için onu bekliyor olabilirler.
Ama genel olarak söylediklerinize katılıyorum.
sabah şort yaptık iyi zarar yazınca ....yayılım yaptım longa döndüm....şimdi hafif kar yazdık.....
İkisini de çok iyi yerden aldılar evet ama ALARK'ın son yatırımcı sunumundan sonra exit yapardım ben olsam. Şirket kendisi bile açık açık söyledi marjlarda düşüşün başladığını. Şirket yatırım yapacak o yatırım tamamlanacak kâra dönüşecek çok uzun işler, %10 ağırlık koymak için yetmez. Seneye böyle bir kâr imkansız enerji fiyatları normalleşiyor.
Ha NNF artık çok büyük bir fon hantallaştı şu an bir yerden çıkıp bir yere girmesini sürece yayması gerekiyor. Şu an ALARK'dan exite başlasalar 60 liradan açar hisse gözünü. Sürekli şirketin önüne gidip fotoğraf paylaşmalar falan bunlar profesyonel işler değil.
Bakalım ...buralardan şort düşünüyorum tekrar.....
hareket başladı ....cuma namazı çıkışı hemen başlıyor.....
Var mı bist100 olası zirvesi hakkında yorum?
Mümkünse 5700 olsun..orada çift tepe adına poz. alırım.. stoplu..
Umarım büyük balığı yakalariz..şimdilik long lehine devam ediyor.Zaten her ptesi artı gap oluyor..