borayaşar hayatta mı reha bey, sanki bir ara gördüm forumda yanılmış ta olabilirim..?
Printable View
Vay Reha abim. Temel Karamollaoglu'yla raki icmisligin bile varmis. Kim bilir listede daha kimler vardir :)))))
https://www.gazeteduvar.com.tr/gunde...llaoglu-montaj
Türkiye'nin tek sorunu faiz değil. Birincisi kayıtdışı ekonomi ikincisi tasarruf bilmeyen devlet bu ikisi çözülmeden faizleri %150 de yapsan değişen bir şey olmaz
Yabancılara konut karşılığında vatandaşlıktan veriliyor da bu şartlarda yabancılar için de pahalı bizim ülke.
300 Gaymeyi geçen herşey ama herşey kredi kartı, EFT, havale ile ödenecek dersiniz, herkesin ama herkesin harcadığı paraya bakarsınız 1-2 yıl sonra ahalinin osuruğunu kesersiniz.
Muslukçu Amed abi Doblomu almış, Amed abi senin 11.500 gayme emekli maaşın var, bu Doblo ise 1 milyon bu ne iş dersin, hanımın takısı anamın bakısı der ama takip devam eder, oğlanı everirken yaptığı masrafta ümüğünü s.kersiniz.
Biraz karışık oldu ama, yaşam boyu harcama takibi diyelim.
Çözemediğim tek şey ise, Fas, Tunus, Cezayir, Libya, Mısır, Ürdün, Lübnan, Suriye, Irak, İran bizi kıskanmıyorda, Almanya, Belçika, Fransa, ingiltere, Avusturya, İtalya, Norveç, İsveç v.s. bizi neden kıskanıyor?
Çözen varsa, buraya yazsın bunu.
Walla ben Kıbrıs’a yerleştim. Bir yıl buralara bakacağım oldu oldu olmadı geri dönerim. Burda sistem bir acayip, lık lık ve araba ucuz, geri herşey pahalı. Ha birde Misafirin geldimi götürürsün bir otele (anladınız siz) 300 lirayla ye iç naparsan yap. Üstüne bir şeyler al. Ama kaptırmayacaksın kendini yoksa manaya gülüm nanay
Burada masaüstü sürümüne geçiş yapıldığımda yani full site sonra mobil görünüme geçiş nasıl en kolay oluyor bilen yazarsa iyi olur artık opera kullanıyorum chrome kendi başına işler yapıyor arka planda herkesinde bilgisi olsun ne b.. K yediği belli değil tükettiği veri günde 1 gb imiş sittir edince krom adisini tüketim 0.2 gb oldu Neyse mobil görünüm nasıl hemen geçilir.
hisse.net uygulamasını neden kullanmiyorsunuz?Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereden kesin olarak görebiliyoruz bilemiyorum ama benim 20 yılı da geçmiş olmalı. Çünkü forumun ilk kullanıcılarından biri olduğumu sanıyorum . Bir ara forumun hafızası mı ne silinmişti uçup gitmişti kullanıcı bilgileri. Nasıl görebiliyoruz ilk bilgilerimizi, bilen biri yazabilir mi?Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basit bir suç duyurusuna bakar. Göçmen kaçakçılığı suçu oluşur. 5 yıldan fazla cezası var. Yasa dışı göçmene is veren gibi ev kiralayan da bu suçu işlemiş olur. (TCK 79)Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
72 saatte ne değişti.
Enflasyonda düşüş yok beklentilerde rötar var... Hafta başında Enflasyonda şubattan itibaren kayda değer düşüş öngörüyoruz diyen Hazine Bakanı bu kez haziran ayını işaret etti. Üç gün içinde gelen dört aylık erteleme şaşırttı. Hükümetin geçmişteki benzer açıklamaları hatırlatılarak, fakirleştiren döngüyü sürekli açıklamalarla ötelemenin bir yöntem olamayacağı yorumları yapıldı.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...egisti-1835326
Meral Akşener in İmamoğlu ve Yavaş konusunda dediği sözlerin, seçmende nasıl karşılık bulduğuna dair tespitlerde bulunan Ağıralioğlu, Daha önce belediyeyi değil devleti teslim etmeye çalıştığınız adamlara Belediye verilmez diyorsunuz. Bu da sizi öngörüsüz bir siyasi aktör haline getiriyor.
Yani 3 ay önce devleti teslim etmeye çalıştığınız insanlara şimdi Vasat, 5 yıllık kayıp gibi şeyler diyorsunuz. Bu durum seçmende, 5 senedir söylediğimiz şeyleri siz yeni görüyorsunuz, yeni akıllandın' algısı yaratıyor. Yani seçmenler muhalefete karşı Sana memleketi teslim etmemize değecek bir aklın yok senin diye düşünüyor.
Şimdi bu aradaki tutarsızlık veya öngörüsüzlük, seçmende Bu kadar gözünün önünü göremeyen siyasete memleketi neden emanet edelimâ yönünde fikir oluşturur ifadelerini kullandı.
https://www.karar.com/karar-tv/yavuz...-simdi-1835199
Olmuyor Meral Hanim, olmuyor.
Pesine takilanlar belki gormuyor ama realite bu.
Şu anda en etkili siyaseti, Erbakanın veledi yapıyor.
Muhalefet sayılmasa bile, Reyisten oy tırtıkladığına eminim.
bu arada sabah merkezin önünden geçtim yayın arabaları neredeyse trafiği tıkayacak hale gelmiş. baya bi rağbet var yeni başkana