Her zaman aynı evredeyiz.
Para her an her zaman "o piti piti karapiti sepeti"
deyu seçer kime gideceğini.
Printable View
Faizlerin yükselmesi sanayiye olumsuz özkaynakları güçlü bankalara olumlu olması gerekir.
Vadelide hacim bankalarda
https://i.hizliresim.com/r42btqz.jpg
Düşüş TCMB kararı nedeni ile ise bankalar toparlanır.
Şimşek ile ilgili olsa genele yayılırdı.
Yazı yazarken tepki oldu gibi.
Ben borsadan çıktığımdan beri iki ay oldu çoğu küçük hissenin fiyatı ya aşağıda ya aynı. Hani borsa uçuyordu. O günde bu yana dolar serbest piyasada %10 artmış.
Yabancılar bankalara ve holdinglere gelecek loading...
şöyle bir senaryo olabilir mi secim haftasına dek zig zag sonra o hafta sert düsüs ne de olsa secimden sonra yukselir moduyla no panic :)) secimden sonra dususe devamkee
Bazen stadyumda öndeki biri ayağa kalkar sonra mecburen arkadakiler de kalkar. Birinin herkes otursun demesi gerekir.
Seçimlere kadar döviz artmayacak loading...
GARAN artıya geçecek gibi
12 yıl sonra bir ilk... Yol haritası belli oldu: Erdoğan'ın planı... 5 nokta öncelikli
Türkiye, Irak ile sınır güvenliğini sağlamak için askeri faaliyetlerin yanı sıra diplomatik temasları da sürdürüyor. Irak'a yapılan ziyaretlerin sürmesi beklenirken komşu ülkeye yapılacak öneriler de ortaya çıktı.
Az bir şey kazandım fazla kaşınmayayım.
Ben burdan bi de şort deniycem ariston abi, herifi iyice ütüyüm
Bugün Erdoğan Mardin de mi........
Aşağı bekliyordum seloda,bi posta daha abanicM,100 vazcYdjm,baya tutucM, yeni essek adayı
10104...........................ŞORT.............. ....................hadi eşşek pala........
Tohatlı abi herifi tırtıklamak çok zevkli değil mi,
Herif parası olmadığını belli etti, içeriden aldığı bilgi ile oynuyor.
KCHOL sat SAHOL al olabilir.
Otomobil satışları zorlanır, stok maliyeti de önemli.
Sabancı'da enerji, çimento ve sigorta stok maliyeti pek yok.
Akşam pazarı ilginç olacak. Bankaları karşılayanlar başka şeyler satabilir.
Herifi sağlı sollu tırtıkladık tohatlı abi ben şortu kapattım, eccükte yarın üteriz
YKBNK kurban seçilmiş olabilir.
Anlaşılan o ki, son dönemde piyasalarda oluşan panik Merkez Bankası yöneticilerini de telaşlandırdı.
Merkez Bankasında üst düzey isimler Londra ya gidip yabancı bir bankanın müşterileri ile kapalı toplantılar yaptığını öğrendim. Bu Merkez Bankası ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmaz. Varolan sorunlara kısa vadede çözüm üretmek için yapılan bu hamleler yabancı yatırımcılardaki Türkiye algısını daha da bozar.
Merkez Bankası yöneticilerinin bunun yerine ivedilikle şeffaf bir şekilde doğruları yapmasını tavsiye ederim.
Her zaman söylediğim gibi devlet yönetmek, üst düzey kamu görevinde olmak ciddiyet ve sorumluluk gerektirir.
Maalesef bundan çok uzaktayız.
Bilge Yılmaz
@ProfBilgeYilmaz
https://www.tradingview.com/x/CoRgFDeO/
YKBNK yeşil trend 24 tl civarıdır, buranın üzeri haftalık kapanışlar izlemek gerekir.
Yeşil üzeri siyah trende epey marj gözüktüğünden burayı geçmekte zorlanıyor normaldir.
Diğer taraftan turuncu kanal orta kesikli çizgi ( 22 civarı ) ile yeşil trend arasına sıkışmış durumda.
Bir iki haftaya yukarı veya aşağı bir yön belirleyebilir.
ABD'den ordino için arayan olmadı belki, tepki yükselişi sönümleniyor gibi.
bozkurt yenilerden dun bahsettigim patek nerdeyse tavana