31 Mayıs Ekonomi notları
https://pbs.twimg.com/media/GO23o_IXAAAN6KB.jpg
Printable View
31 Mayıs Ekonomi notları
https://pbs.twimg.com/media/GO23o_IXAAAN6KB.jpg
Akşam fed bölgesel başkanı faizler bitmedi diyor....hop gümüş ons yüzde 2 yakın düşüş.... her bir şeyler mazeret bulup parayı katlıyor glbal çete....
Türkiye İstatistik Kurumu, Türkiye ekonomisinin ilk çeyrek büyüme rakamını açıkladı. İlk çeyrekte ekonomi yüzde 5.7 büyüdü.
Hareket proe taşımacılık......yeni halka arz edildi......birileri bunda üç gündür iyi poz aldı.....dünyada da ilk 15 içinde bir firma..........
Foreks Haber
@ForeksTurkey
TEB Yatırım, #TCELL-Turkcell için hedef fiyatını 100 TL'den 143,21 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
ÜNLÜ & Co, #AEFES-Anadolu Efes için hedef fiyatını 216 TL'den 324 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı
@ZaferPartisi_34
·
9s
Pazar günü Ruanda'dan Türkiye'ye sadece THY'den 5 uçak geliyor.
Diğer firmalar ile birlikte Ruanda'dan İstanbul'a pazar günü 66 adet uçuş var.
Hey yavrum..Kapıyı açanın kapısı açılıyor Memed abinin konvoyda :)..Araba da cilli gibi Merso..Koca bakan binecek tabi..İtibar.. Yanlız ben Togg kullanacam demişti...Ondan didim.
https://x.com/haberaktifcom/status/1796408132962312248
Vay anasına teknik kurallara uyduk ve 11.820 den full short açtık..:).Şimdi ise o kırılan desteğin üzerine çıktı...dur bakayım 4 saatlik kapanışı bekleyelim..
Şuanda bile viob 12.060...kol gibi zarar var...4 saat sonra tüm shortlar kapanıp-long açılacak....
Abi kızmayın TEKNİĞİ uyguluyorum...Başka anlamı varsa LÜTFEN açıklasın..
Ciddiyim 26 yıldı kimsenin de anladığını görmedim...Milletin suskunluğu anladığından değil.
Çakal, 26 yıl önce ALAMANCI AMCALARIN SENASTA uyguladığını bize meziyet diye gösteriyor...
Dönelim ciddiyete.DÜN,.ilk 5 BABA shorttan 17.000 kontrat kapandı..ve BOFA uzun zaman sonra spotta aldı...bunlar varken destekleri kırmasını beklemem..Bence TRADE AMAÇLI buradan short açmak riskli......Kuv. tepki zamanı.
Saatlikte düşen kanal direnci ve yatay direnç 10670 de..100 saatlik ortalama da orada..
Buranın üstü olursa gücünü ve iştahını daha iyi anlarız..
31.05.2024 10:40:16 Şimşek: Fiyat istikrarına dogru yol aldıgımız bu süreçte yapısal reformlara hız vererek katma degerli üretimi ve verimlilik artısını desteklemeye devam edecek, vatandaslarımızın refahını kalıcı olarak artıracagız
31.05.2024 10:40:08 Şimşek: Programımız sayesinde dengelenen büyüme kompozisyonu, düsen cari açık, artan güven, iyilesen beklentiler ve hızlanan dıs kaynak girisi dezenflasyona önemli katkı saglayacak
31.05.2024 10:40:00 Şimşek: Yılın ikinci çeyregine iliskin göstergeler ekonomideki dengelenmenin devam ettigine isaret ediyor. 2024 yılı genelinde net dıs talebin pozitif katkı verdigi dengeli bir büyüme öngörüyoruz
31.05.2024 10:39:54 Şimşek: Mevsimsel düzeltilmis issizlik oranı son 44 çeyregin en düsük seviyesi olan yüzde 8,7'ye geriledi
31.05.2024 10:39:45 Şimşek: Ilk çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre 1 milyon 46 bin kisi ilave istihdam saglandı
31.05.2024 10:39:33 Şimşek: Sanayi katma degeri yüzde 4,9 arttı. Yüksek teknolojili üretimin bu dönemde yıllık yüzde 21 büyüme kaydetmesi katma deger artısı için cesaret verici
31.05.2024 10:39:24 Şimşek: Aynı dönemde yatırımlar yüzde 10,3 artarken, makine ve teçhizat yatırımları aralıksız büyümesini on sekizinci çeyrege tasıdı. Mal ve hizmet ihracatı yüzde 4 büyüdü
31.05.2024 10:39:17 Şimşek: Iç talebin büyümeye verdigi katkı 4,1 puan iken, net dıs talebin katkısı 5 çeyrek sonra pozitife dönerek 1,6 puan oldu
31.05.2024 10:39:08 Şimşek: Uyguladıgımız rasyonel, öngörülebilir ve kurala dayalı politikalarla ekonomimiz daha dengeli ve sürdürülebilir bir büyümeye dogru ilerliyor
31.05.2024 10:38:55 Şimşek: Türkiye ekonomisi 2024 yılı ilk çeyreginde yıllık yüzde 5,7 büyüdü. Yıllıklandırılmıs milli gelir 1 trilyon 158 milyar dolara ulastı
Hisse alan batar,vob yab paraları katla
*** geldi *** gidiyor seviyor bu işleri
Süzme çocuğu
apkoş it gibi gibi havla burada malsın topikte kabul etti anketlerde :)xxxxx değilsin çünkü adam olsan bu kadar laf yiyip aynı şeyleri yapmazsın
Puahahahhahsh
Dansöz gibi kıvırtıyo
ALTINS1/ GOLDGR grafiğinde net görünüyor.
Adamlar Altıns1 de müthiş spekülasyon yapmış..Demek ki kamyon kamyon mal boşa satmamışlar.
Altıns1 bu sene gram altına göre %17,3 değer kaybetmiş. Çok yüksek..
Çakal mı arıyorsun sülalene bak seni yapmışlar bak burayı sabote etmek için ÇAKAL lık yapıyorsun soytarı
Noldu gemiyi yanaştırıyodun, tırları yüklüyodun
Puahahahhahsh
Şu her gün karşılıklı didişme huyundan vazgeçseniz ne güzel olacak.. :)
Zaten 15/20 kişi sürekli yazan yazar var..
Bence ben de dahil hepimiz tekrar bir düşünüp dialog kurmalıyız..
yaw arkadaş burda 3 -5 kişi sürekli konuşuyor teknik temel vs .. diğerlerine mal gözüyle mi bakıyorlar anlamadım
millette elbet ufka bakıp işlem yapmıyor
öyle yapıyorlarsa kendilerine göre disiplinleri stratejileri yoksa ,teknikten temelden anlamıyorlarsa elbette başarılı olmaları çok zor
https://i.hizliresim.com/6o7mp0u.png
zengin kalkışı yaptı yine vadeli.. mayıs ortasında 11000 defans yapıp 3-4 günlük sıkışmayı nasıl yukarı patlattıysa yine aynı hareketi çekiyor.. teknik analiz geçmişi analiz eder, geleceğe dair bi şey söylemez
Yoncayı nereden alsan kazandırıyor.
Garannnn rınnnn rınnnn
Deyusun açığı kapattığı gün %3 luk çıkıs gelecek demistim 2 3 gün once
Çok şık bir saatlik bar oldu :) Bu şekilde Haftalık barı da güzelleştirse daha güzel olur..
Bofa geldi aldı kurtardi diyen olursa terlikle vururum :)
Buna virmani kes yazsonu bist 20 bin
6 haneliyi indirdim cebe vobdan
Hadi bol şans herkese
Lönklerimi kapattım günün tepesi 12196 ile görülmüş olabilür
Hacim düşük biraz.
Eğer hacim desteklese güzel olacak.