satışda toplam kaç lot var bakabilirmisin
Printable View
satışda toplam kaç lot var bakabilirmisin
Nibas alacak cesaret olsaydı cemasta olmazdım.,
Bir söz vardır;
Bu derenin adı it beni,
Bi daha düşersem,,,,,,,, beni
kusura bakmayın argo oldu biraz ama bizim şu anda yaşadığımızda az argo değil.
İlk şelaleye 5000 lotla yakalandım
Aynı gün tabanı yemeden 5,61 den 2000 verdimMaliyetim 7 ye yaklaşıtı tabiki.
Kalan 3000 lota 2000 en son ki tabandan (2,82) 2000 aldım.
Dün 3,11-3,3 eden 2000 verdim.
Halen 3000 lot var.
Cemastan şelalerden öncede 3,5 tl civarından itibaren al sat yaptım hergün ve günlük 400-500 kazanmıştım.
Bütün kazandıklarımıda katınca maliyetim şu anda 5,5 civarı.
ytd
galip sansarının ekibi bugün 200.000 civarı alımda gibi
Sent from my iPad using hisse.net
satışda toplam kaç lot var
Ey Turk milleti dovizinizi altininizi bozdurun tl ye donun dediler ha ya dedik milliyetci olduk sozde ;) eee sonuc gecen see 38000 tl bu sene olmus 50000 tl dovizi bozduk borsaya girdik cift tarafli duzduniz bizi kacari yok haramida yok dovizden sasmam artik boyle kani bozuklar oldukca banane tl den derim 1 yil icinde kaybettigimiz para 250ooo tl yi buldu
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayni oyun nibas ta.spk sen uyu.dun ku yukseliste 4 devre kesen cemas bugun bu dususte neden devre kesmemistir?
Sent from my iPad using hisse.net
Sayın Cubana SPK yı savunduğumdan değil, zira bende yukarıdan maliyetlendim fakat açılış fiyatından sonraki belli bir orantıda - veya + da devre kesici devreye girer diye biliyorum. Yani cemaş açılışta direk tavan açsa devre kesici devreye girmez diye düşünüyorum. Bugün cemaş -14.6 açtı.
Açılış fiyatına göre de +5.3 ve -5.3 bandında hareket yaptı.
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Sayin Murathanouz evet haklisiniz ama benim belirtmek istedigim spk nin tutarsiz kararlari.ayen i incelemenizi rica ederim,cemasa verilen ceza agir ve diger hisselere gore adil degildir.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Bu ülkede SPK yı denetleyen bir kurum olmadiği sürece SPK nın verdiği kararlar daha çok basımızı ağrıtır olay cemas degil arkadaslar yarn öbürgün baska bir sirketn hissesinide alabilirsnz tutarsz ve adil olmayan kararlar bu ülkenn nekadar geri kalms bir ülke oldugunu ve maalesef kucük yatrmci olarak pamuk ipligine bagli oldugumuzu gösteriyor
Bakin yine %5 eksi acti tamda soylemek istedgm dun buydu 1 ileri 3 geri operasyon bitti mali yiktilar hee 1 ileri 3 geri yapmasnn taktigide su dysürrken yani eski fiyatlari olan diplere getrrcekler ya 1.50 1 lira indirrkende satim dikkat cekim daha cok dusürim hep bunu yapmslar 2 sene toplarlar 1.50 1 lira arasndan 2 sene sonra yine hareket gelir
tam bir kumar masası .... kısada çokta kazanırsın az da ama nihayetinde masayı oyunu oynayan değil oynatan toplar.... daha bunun beli doğrulmaz... ytd
SPK nın aldığı karar doğru bir karar. BRUT takas, manipülasyona, sanal işlemlere büyük miktarda engel teşkil ediyor. SPK nın kararına kızan arkadaşları anlamıyorum. Bu karar ile artık gerçek yatırımcı alabilecek ve satabilecek. Zaten CEMAS hala ucuz ise, bu sartlarda yükselmesi de kolaylaşır, günlükçüler işlem yapamaz, sadece hesabında parası olan işlem yapar yani yükünüz hafifledi. Ama derdiniz neden SPK manipülasyon yapılma ortamını yok etti ise size diyecek bir lafım yok. Çiftlikbanka para kaptırıp ağlayanlarla aynı durumdasınız. Çünkü manipülasyona ortak olup para kazanayım derken kaybedenler klübü üyesi olursunuz. Bu hisseyi buraya taşıyanların mutlaka bir planları vardır, karşı tarafın elini ve planını öğrenmeye calışın sonucta poker masasındasınız. SPK ya kızmayın, zira haklı bir karar.
YTD
eğer brüt takas 6 ay yapmasa 2 ay olsa bu seviyelere inmezdi maden manüplasyon yapanları yakaladın onlara ver ceza 2 yıl.5 yıl borsadan uzaklaştırneden brüt takas veya 6 ay eger brüt takas olmasa sadece onlara ceza verse belki ky %10,20,30 zara ile cıkardı ama şimdi %60 sonra manüplasyonu engelledi önümüzdeki haftadan itibaren düştüğü yere cıkarsa ne olacak mal adamların elinde bakın ozgyo ya flapa beyaza aynı olaylar oradada oldu zarara giren kim? spk orada ky korudu öyle mi?
sen olaya kendi pozisyonundan bakıyorsun. SPK ise başka bir açıdan. SPK kararıyla şimdi ky bu hisseye girmesi daha da zorlaştı. trade amaçlı ky girişi neredeyse sıfırlandı. yani yeni cemaszede oluşmasını zorlaştırdı. SPK çok doğru bir karar verdi. sen bu kağıdı alırken en azından grafiğine bakmadın mı? 50 kuruşluk kağıt 7 lira olmuş, operasyon olduğu belli. Kumar oynadığını sende biliyorsun.
YTD
Iste gecen gun yazdgm gibi mali verdiler ya nasl düsryolar 1.50 altnda ederi bunu bilin ve gunler sonra o fiyatlara inecek simdi 2.20 lere indrrler ondan sonra 2.60 yaparlar yine millete mal satar bu sefer 1.80 lere geri cekerler 1 ileri 3 geri mali verdiler operasyonlari bitti 13 senelik aktif borsaci olarak operasyonu bitmis hisselerde hep ayni oyunlari goryorum gozunuz acik olsun maliyet dusrmeyn sakn maliyet dusrlcek seviye 1.50 1.20 cunku ederi oralarda
Aynen kardeş
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imk den mecnuru-rızayı galip i ve 3 kişi daha var onları çıkarmadıktan sonra bunların şirketlerine kiliti vurmadıktan sonra borsadan kimseye hayır gelmez...küçük yatırımcıyı mikilecek çıtır görenler olduğu sürece imkb ye kimseler gelmez. gelende ağlayarak gider..
Belki 20 30 kurus olmaz ama 1.20 belki 0.90 kurus yada mesela 1.40 yani bu fiyatlari kesin gosterecekler cunkü yukardan yanni 5 lira ustunden sattklari mallari sence 2.50 denmi toplasalar kar yaparlar yoksa 1.50 den yada 1.20 denmi bence 1.50 altindan cünkü zaten adamlarn aluma basladigi yer 1.20 cemasi iyi tanirm
Elimde 10 tl maliyetli 1550 lot kaldı:)))
Kapatıp gidiyorum dükkanı.
Allah hepimize sabır versin.
Sebep olanlara beddua etmiyorum çünkü asıl suçluyu kendim olarak görüyorum.
Kalın sağlıcakla.
yukarıda yazdıklarınızı sakın unutmayın bu sayfaları gün gelecek tekrar yapıştıracam
Allah zararı olan arkadaşları tez zamanda kurtarsın bu sıkıntıdan, bunu yapanlarında yanına kar kalmasın..Allah büyük,toparlar inş. kısa sürede...
Pazartesi bist 100 e gireceği doğru mu. Bilen var mı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Cemaşın Pazartesi bist 100 e gireceği doğru mu bilen varmı
Yatırım tavsiyesi değildir.
sevici bizden başka kimse kalmadı
mrgyo hazirana kadar bir şey bekleme
bende burdayım , bekemedeyim. ortalık biraz durulsun bakalım . .
bıst te 110 bin altını bekliyorum.mayısta borsada olmamak lazım bu yaz tehlikeli geçecektir.cemas operasyon yedi 2 altına sarkıtabilirler diye düşünüyorum..umarım zararda olanlar tezden zararlarını çıkarırlar.iyice suyunu çıkarmadan rıza çıkartmaz 2.31 ve 2.17 sonrasın da 1.87 önemli...umarım buraları görmez
Arkadaslar NİBAS hisseside bunlarn ceması 0.70 kurustan alipta 7 lira yapanda bunlar anlayacagnz şu cemasta SPK yla isbirligi yapip burada kucuk yatrmcnn canini yaktilar simdi cemasi orta vadede 1.10 Lara indrp bu sefer nibasi orta vadede 5 lira yapacaklar ben bugün 2.78 den cemasi sattm 1.52 den nibas aldm daha cok lot alms oldum nasl olsa ayni grup bunuda ckaracak cemastan hayr gelmez ben daha once buna benzer bir durum yasadm baska gurup hissesinde zararmi diger hisselernden ckarmstm
İyi etmişssin
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın seviciadam kimsenn eli satmaya gitmez kim araci kurumunu ararda zararna satar okadar dagittlarki mallari büyük operasyon yapildi zamannda usas vardi usasta yaptlar cenas kuruslardaydi ayni seylerilu cemas icin söylediler kim derdiki 0.90 kurustan cemasi 7 lira yapacaklarni herkes ozaman usas dyordu usasi bitirdiler 0.40 kuruslara dysrmslerdi sonra cemasi ucurdular simdi nibas operasyon yems kagit kolay kolay ckmaz önce toplamalari gerek buda aylar alir ama nibasi kim bilir bak nedyosun garqntisi olmayan hisse dyosun denekki herke oyke dsnyor demekki dogru alim yapmsm goreceksniz nibasi 5 lira yapqcaklar ama ileri geri yaparak