Kendi yazdığı malı alıp yeni bir hareket sahası mı yarattı yoksa ky nin mi malını aldı?..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Kendi yazdığı malı alıp yeni bir hareket sahası mı yarattı yoksa ky nin mi malını aldı?..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Aylık hareketli ortalamasına cektiler fiyatı (572) yıllık ortalama (564) endeksin (104 kapama) hareketine buda kendince tepki verdi. Trend başlatması için 6730 temetuden arındırılmış zirvesinin ustune atmalı. Yoksa cokda heyecanlanmamalı. Aradaki cıkıslar zaten ağaların grafik çalısmasından ibaret
Mal almak için yapılmış bir hareket olduğunu zzannetmiyorum.eğer öyle ise mal almayı bilmeyen biri.
4.70 fiyata satış girip mal gösterme k isterken yanlışlıkla satış tuşu yerine alış tuşuna basmış olabilir.
Tahtada satış baskısı yapanların gotunu kesmek amaçlı bir alış işlemi olabilir.
Gotu kesilenler yarın intikam satışı yapabilir.
Her ne ise yarın anlarız.ytd
g
Bugünkü işlemle ilgili herkesin kendine göre bir bakış açısı vardır. Bütün gün canlı olarak seansı izledim satış kademeleri doluydu ve satış ağırlıklıydı seans sonlarına doğru 10 kademede 180.909 lot satış olduğunu burda paylaşmıştım. :rtfm:
Benim tahminimi paylaşmak istiyorum:
Yatırım Finansman : Alış 230,369 lot bu aracı kurum genelde cıtıbank'a virmanlıyor ancak 2-3 ay kadar önce aldıkları kendi takasında görünüyor.
Satıcılar:
1- Tacirler Yatırım: 72,898 lot muhtemelen İrfan beyin sattığı gün alınanlar.:party:
2- İş Yatırım : 58,357 lot İrfan beyin sattığı gün Gedik Yatırım tarafından alınan zaman, zaman karşılıklı işlemler sonu toplanan lotlar:one:
3- Yapı Kredi Yatırım: 53,500 lot geçen hafta ziraat yatırımın sattığı emeklilik fonuna ait 4,35 alınan lotlar :yes:
4- Deniz Yatırım : 23,000 lot 2 hafta kadar önce merkezi kayıt kuruluşuna satış için kaydedilen lotların bir kısmı olabilir :yes:
Sonuç Olarak : 1- Satış baskısı oluşturmak için yazılan lotları gören biri dayanamayıp almış olabilir .:one:
2- Asıl sahibine teslim edilmek üzere toplanmış lotlar, tek hesapta toplandı veya patron tarafından alındı bunu yarın görürüz ancak bu ihtimal biraz zayıf patronun daha önceleri yatırım finansman üzerinden alış yaptığını hatırlamıyorum :notr:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
son dak alımı yapanlar yanlışlıkla yapmadı ise yatırım finans genelde yabancıların kullandıgı aracı kurum ..?
yarın altın,mı yoksa tombul parmak,mı oldugu çıkar ötemi gidecek dötemi belli olur..:wu:
Kocaaaa ve verimli bir bucim den bahsederken işin en acı tarafı bir 3+1 daire fiyatı işlem olmuş ne diyeceğinizi şaşırmışsınız tombul olsa ne olur ? Altın olsa ne olur ? Alana hayırlı olsun inşallah 7 tl den aşşağıya satamaz
4.67 de 859 adet hissenin satış talimatı veren 8 kişi ..:kahkah:
kademeler boş bakalım ileri saatlerde ne gibi bir aksiyon yapacak..
teşekürler ortak:CARKOS
Dünkü işlemden sonra herkes ne olduğunu anlamaya çalışıyor ve şifreyi çözmekle meşgul, yapılan işlemin parasal miktar olarak her ne kadar önemli olmasada böyle sığ bir tahtada, satış kademelerine yaklaşık olarak 200 bin lotun yazılması ve son 3 saniyede tek emir ile alınması, Önemlidir :ok: uzun zamanda beri her gün satış kademelerine 100 bin civarında satış yazılıyordu ara sıra Tacirler - Gedik ve İş yatırım arasında karşılıklı işlemle yapılıyordu. Bu Carkosun sabah paylaştığı görüntüde görülmektedir, hemen hemen hergün aynı görüntü vardı, bu muhtemelen tahta yapıcı tarafında yapılıyor, bu görüntü seans sonlarına kadar devam etti, birara satış kademesinde 180.909 lotu gördüm ve bunu burada paylaştım :rtfm:
Bir ihtimal daha var bu tahta yapıcının satış emirlerinin arasına farklı kişiler tarafından satış emri girilince o farklı kişilere ait lotları almak için çizmiş olabilir :yes:
Varsayımlar ile hiçkimse bu işi çözemez.Mesela hissenin birinde yılladır sürünüyoruz biz çözemedik.Ama bu olayın tam içeriğini bilenler burada olanlar ya da burayı sadece okuyanlar mutlaka var.Onların hiçbiri de tam anlamı ile detayları burada yazamaz.Çünkü belli noktadan sonra suç teşkil eder.O yüzden kendinizi fazla yormayın.Spk canı istesin 3 gün sürmez bu işi çözmesi.
Ben zaten kimse bilemez demedim.Kimse varsayımlar ile bilemez dedim.Bilen zaten bilir.
Zaten buram buram operasyon kokuyor.Ama tabii herkesin detaylarını bilmesi mümkün değil.Nasıl ICBCT de operasyon yapıp milletin gözüne gözüne sokuyorsa hani bakıp göremeyen kurumlarımız var ya burada da birileri o operasyonun akılları sıra çaktırmadan yapılan versiyonunu uygulamaya çalışıyor.
patron 1 kere daha dinlesin 5 in üzerine atarız...
https://www.youtube.com/watch?v=GpMYzASliuk
geçen hafta dinlediğinde 4,34-4,36 daydı.
ytd.
bucim evladı cemtası geçmedikçe hak ettiği yeri bulmuş olamaz. asgari fiyat odur.
4,85 üzeri kapatması kafi benim için şimdilik
gönül tavandan yana tabii ki :)
grafiğin izlediği yola bakılırsa ben biraz yukarı taşıyacağım kağıdı diyor. bakalım.. . . . . .
hayırlı akşamlar,
bu hisse senedi sahipli bir hisse senedimi tamamen
yani bu hisse senedini kim en fazla ne kadar almalıki aldığından para kazanabilsin?
şimdiden teşekkürler
yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiyesi değildir
teşekkürler beşiktAŞK
sana bol kazanç dilerim
birsöz vardır (herkes gider mersine biz gideriz tersine) misali
irfan gider cemts,a biz geliriz bucım,e misali (zaman herşeyin gerçegini gösterecektir)
aklıma krstl kolayı getirdi büyük ortak hisse 4.20 tl den geriye gelince 2.80/3.00 tl den alım yapmıştı ..?
hissenin geldigi son durum hisse 1.04 tl ve üstüne birde %100 bedelli sermaye artırımı ..:kahkah:
cemts,da bedelli olmaz kesinlikle,de bakalım ne olacak: hani irfan,da bucım,de yk,da bunlarda aynı ayak oyunu olmasın bizim borsamız tam kumarhane oldu yönetimide patronuda kazık atan atana ky.....:vk:
Bucim hisselerini hepimiz gönüllü almadıkmı?;aldık
Kimimiz 10 sene evvel,kimimiz 2 sene,1 sene vs.
Amcalara gönüllü 0 faizle para vermiş olduk.Onlarda bu paraları kullanıyorlar işte.Olay budur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Değil.Senin bu bahsettiğin N.ş.A geçerli.Burada basınç 1 Atm değil sıcaklıkta 25 C değil.Bunu ısrarla bu kalıba sokmak istersen bir yerlerde birşeyler mutlaka patlar.Tahtadakiler zaten yetiyor bir de buralarda zorla yatırımcıyı bu kalıbın içine sokmaya kalkışmayın.
2019 Ocak yabancı işlemleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef06be4981.jpg
Şimdi burada bazı yazılar yazdığımda kendisi zaten iktidar partisinden işini halleder tarzı yazılar oldu.Vatandaş 17-25 aralık sürecinden itibaren yaptığı herşey ülkenin çöküşüne oynamak.Birilerinin gözü önceki durumlarda olduğu gibi buna da körse ben ne yapayım.1 tane çivi çakmışlığı yok çok uzun zamandır.Hep krize oynuyor.Hep istikrarsızlığa oynuyor.Ve bundan kendine maksimum faydayı sağlamaya kalkışıyor.Ama birileri işe bir uyanacak sonrası çok zor olacak kendisi için.
Yeni bir şey icat ettiler.Algoritmik trading.İncelemelerden kurtulmak için.Sanki o algoritmayı yazan ve değiştirebilen insan eli değil.Biz yapmadık bizim makine öyle karar vermiş.Sayın Spk gözünün önünde olanları zaten göremiyor.Bir de bu Algoritma işine yabancı menşeeli fon dahil ettin mi.Oh ne güzel kural kanun yok birilerine.
150 milyon civarı çemtaş bilanço su ile (beklentim) *** ediliyor.bursa çimento da tarihinde ilk defa 100 milyon üzeri kar yazacakken fiyatlardaki bu baskılama sebepsiz değildir.bu bilançoda açıklandığında mutlaka kötü bir piyasaya denk getirilirki özellikle bilanço da satın alınmaz.hala satış baskısı varsa ümit vaad ediyor demektir.ytd
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum: 12 Eylül döneminde CHP kapatıldığında bütün malvarlığı hazineye geçti, miras ilişkisi kapanışta bitti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili
Mehmet Uçum, twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Mevcut Chp hukuken Atatürk'ün miras bıraktığı Chp değil.12 Eylül döneminde Chp kapatıldığında bütün malvarlığı hazineye geçti.Miras ilişkisi kapanışta bitti.Yeni Chp'ye kanunla bu yetki verildi. Kanunla verilen bir yetki de kanunla hazineye geçer.Miras Hukuku artık devrede değil."
Bunu buraya siyasi konulara girmek amaçlı kopyalamadım.Ama bu grupla sürekli dirsek temasında olan ve beraber operasyonlara imza atan zatı muhterem kendine dikkat et.Her dümenin bir sonu var hayatta.
Bugün sanki tahtada hafif bir kıpırtı var gibi :p birileri almak istiyor ancak satış kademelerinde 4,59 - 470 arası 4,65 ortalama ile 7447 lot satışta bekliyor.:party: bu miktar az geliyor istediği lotu almak için kıvranıp duruyor.:one:
Tahta yapıcı geçen gün çiziği yiyince cesareti kırılmış :wu: satış kademelerine satış yazamıyor demin 4.67 kademesine 19.000 lot yazdı ama iki dakika sonra sildi :yes: acaba patron çiziği yiyen tahta yapıcıyı işten kovdu, bu yeni tahta yapıcımı :kahkah:
ara sıra vurgun yemeliki mal koyarkan elleri titresin ********in ..?
arkadaş bir kaç defa şok yaşatmalı bizim vampire..:kahkah:
bu buçim hissedarlarının zırt bırt gelip cemts batıyor kacın dusuyo ya la ley ley eğlenmelerinden gına geldi.Bucim den bi halt olmaz bak iki yıldır sürünüyor satın bak sonra cok aglarsınız.Siz mesnetsiz yazılarınızı yazdıkca aynısını bende burada yazacagım.Yeter be birader.Psikolojinin aynısını size yasatmayan adidir.