Yani diyorsunki herkes sattı kurtuldu sen Farklı düşünüyorsun....
E o zaman bu lotlar kimde?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Yani diyorsunki herkes sattı kurtuldu sen Farklı düşünüyorsun....
E o zaman bu lotlar kimde?
Bu lotlar kimde sorusu tam bir muamma simitcide caycida memur hizmetli işçi esnaf hatta öğrenci gibi pek çok meslek grubunda olma ihtimali çok yüksek
Ama senden ve benden başka ne yazan var nede bende de lot var diyen var[emoji3]
Demek ki ikiniz kalmissiniz lotunuza sahip çıkın lot neyse hisse nin adida lot oldu meşhur oldu yakında patlar seyyar tayyar gibi lotu ben buldum durun anlatayım borsaya yeni girmiştim arkadaşım batık bir hisse var alalım çıkacak patronlar topluyor dedi gittik aldık sen ne kadar aldın dedi bende loto oynar gibi hisse aldık dedim deyiş o deyiş loto zamanla lot oldu patladı gitti
Elinde hisse olan orda burda yazacak diye bir kuralda yok hesapta duruyor lotlar yarışmayı zaman kaybı olarak goruyordur belkide bilemem
Sen yinede bekle derim ama dersin bu bekleyiş bende hastalık yapıyor yarın hemen sat sağlığından olma sağlıcakla kal..[emoji3]
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir...
Alanda olmasa yarın thy satam senin hisselerinizde alırım.[emoji3]
Eryikob fazla kafaya takma valla contalari yakacaksin en son başkalarından tavsiye isteme bence başkalarının kendine faydası yok sana nasıl faydası olacak bu saatten sonra satma nin sana bir faydası olmayacaktır zaten paran pul olmuştur kendini söyle teselli edebilirsin bu parayı unut yok olmuş bil gelirse senindir gelmezse senin değildir akıl sağlığına dikkat et bence