Sabah götür sonra ky ye mali çak. Ne güzel taktik..al sat..hacim yüksek. Marj desen cabasi. Son durum 240 bin lot ekside yüz.. maşallah...borsa uzaya merdiven dayadı biz 2011 fiyatlarinda patinajdayiz. Yakışır..
Printable View
Sabah götür sonra ky ye mali çak. Ne güzel taktik..al sat..hacim yüksek. Marj desen cabasi. Son durum 240 bin lot ekside yüz.. maşallah...borsa uzaya merdiven dayadı biz 2011 fiyatlarinda patinajdayiz. Yakışır..
1.sean sonu: alış 263 bin, satış 655 bin...totalde 400 bin lot ekside...nedir bu derece satış..böyle devam etmez inşallah.. yazık. .
Büyük olasılıkla 6 aylığın kokusunu almışlardır yada Recep efendi .......
Sora derler ki;Türkiye borsasında 10.000 tl üzerinde yatırımcı sayısı 260.000 kişi.50.000 TL üzerinde yatırımcı sayısı 110.000 kişi.
kan kaybediyoruz diye feryat ediyorlar.Her kurumun anası agladı kontrol yok denetim yok yazık olan dürüst yatırımcıya oluyor.
SPK kurumsallaşamayan şirketler konusunda acilen etkili tedbirler almalı. Hele halka açık deyip halkın hiçbir şeyden haberi olmaması ayrı bir muamma. Bu nasıl ortaklık. Tek patron var ne isterse o. İyide o ortak ne işe yarar. vs....Sıkı detim getirmeli. Bilanço denetimini bizzat kendileri yapmalı.vs vs..sorun çok. Yoksa olan yatırımcıyıda kaybedecekler.
İlk seans bu kadar yüksek oranda mal çıkışı hayra alamet değil. Belki oyundur. Çıksa öncesi son tangodur bilinmez ancak bu tür hareketler mide bulandırıcı. Diyeceksiniz ki Bağfasta mide hiç durulmadı ki...[emoji87] [emoji86] [emoji85]
Son durum: 530 bin lot eksideyiz. Benim 10 yıllık bagfas tarihinde gördüğüm en büyük para çıkışlarından biri yaşanıyor. Yaklaşık 6 trilyon TL net çıkış var. Fol yok yumurta yok peki nedir bu çıkış..bakalım şapkadan birşey çıkacak mı?
Sayın Cefaks tan pasta rica etsek..şuan ve gün sonu için..
Ak yatırım genellikle yabancı adına işlem yapıyor. Garanti satışı enteresan. Ancak bu kadar futursuzca satış garanti üzerinden yatırım fonlarının işine benziyor. İki güne belli olur olmasında bu borsada bu hisse fiyatı şirket kendi itibarını kendi yok ediyor...