Aynen katılıyorum.ramazanı şerif ayı bereketli olsun arkadaşlar.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen katılıyorum.ramazanı şerif ayı bereketli olsun arkadaşlar.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes rahat olun pazartesi bile taban olmaz eksi acar hizli toparlar burut takas degil ayni gun alip satabilirsiniz sikinti yok sadece bankada n ve atm den satabilirsin guclu bir sirket oluyor erciyas boru olarak piyasa da lot az zaten panik yapip satan kaybeder ytd dir
Sayın Hook bakın fikirlerinizi direk yazarsanız olumlu yada olumsuz insanların faydalanacağı birşey yaparsınız. Uyarınızı alan alır almayan almaz. Ama böyle kötü günlerde ben demiştim diyerek cümleye başlamak hoş olmuyor.Kötü bir niyetim yoktu.Saygılar bizden.
Preo_P2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su akar yatağını bulur!!!Güçlü para babaları Erciyas Boru Çelik AŞ ye nasıl ortak oluruz diye 1 haftadır ortada MAL bekliyorlardı!!!ÖzbaL 4.TL den 0,70 kuruşlara inerken SPK nerdeydi?Eeee madem son 1 aylık işlemleri inceliyorsun ki Devir/Birleşmeyi onaylasana SPK efendiler💪🏽ReLax acemi ve korkak oyuncular ilk seans dökülür sonra PARA konuşur.Temmuz da "A" grubu hissemiz olacsk onu bilirim....Torunlara evladiyelik kemik misali İmarLı ARSA gibi düşünün.Don't PaNiC
Ben bu hissede son derece rahatım. :)
SPK Tedbir kararında bahsi geçen açığa satış yasaklandığı için küçük yatırımcının lehine olur.
Hisse bundan 3 ay önce 1.43-1.46 Tl. 1.43-1.46 Tl.aylarca bu hareketi yaparken neredeydiniz eyyyy spk.Baronlar sasa ve erciyas taki geleceği gördüler gazinoyu kendileri için kapatmak istiyorlar. Genelde internetten işlem yapan küçük yatırımcıdır. Bu kimin işine yarar dersiniz zengin iş adamlarının, baronların.Hadi kardeşim hadi başka kapıya. Hisseyi 2.84 altına düşüremediniz küçük yatırımcı panik yapıp kaçacak öylemi.Sonra alttan alarak bizi vip koltuklarımızdan kaldırarak birleşmeye bu kadar az zaman kalmışken koltuğa siz yerleşeceksiniz.Pışşıık yemezler.
Birde beyler l.go yazilim hissesi 4-5 TL.lerden birkaç günde 48 tl.ye geldiğinde vede rus ucaginin düşurulmesiyle 16 Tl.ye düştükten sonra bir kaç gün içinde tekrar 50 küsür tl.lere yükseldiğinde l.ogo yazılım hissesinede ozbal gibi internetten işlem yasağı gelmişmiydi.