Her şeye rağmen bu kağıda güvenen var, ben de onlarında güvencine bakarak dalmıştım. Aneltten gelecek 500 bin lira ile 15 mayısta sadece tire alacağım diyecek kadar. Bu viyanalılara nasıl bu kadargüveniyor anlamadım
Printable View
Her şeye rağmen bu kağıda güvenen var, ben de onlarında güvencine bakarak dalmıştım. Aneltten gelecek 500 bin lira ile 15 mayısta sadece tire alacağım diyecek kadar. Bu viyanalılara nasıl bu kadargüveniyor anlamadım
Endeks 1.60 ekside
Bizim paşa ise %4 ekside hey maşallah Allah nazarlardan korusun
Sanki %40 düşen başka hisseydi
Bu puşt viyanalıların niyeti kötü olmasa buralardan mal aldırırlar mı diye soruyorum kendime...
Şöyle biri çıksa kademeleri toplasa o zaman görecek bu ş... Patron...
Körükle derken ne demek istiyorsun bir anlam veremedim.
Gsray, tspor batık şirketler tavan tavan, defter değeri olarak teknik iflastaki teknosa bile cuma günü tepki verdi, bu mübarek oluklu mukavva da rakipsiz e-ticaretteki neredeyse her kutu bu fabrikadan çıkıyor ama 2.70₺ den 1.58₺ ye soluksuz tepkisiz geldi. Daha ne kadar düşecek diye izliyoruz...ytd
Şişman kadın işi bırakmış.Tire hak ettiği yere doğru hızla gidiyor.Hak ettiği yer 0,xx li değerler.Çok güveniyordum bu kağıda, hadi bu sefer kârını bir şekilde yatırımcısıyla paylaşacak galiba diyordum.Önünden arkandan dua okuttun ( bed dua ).