dün akşam borsa kapanırken fonda olan hisseleri ve sonrasında da onsu duyunca dedim hayırlısı :( inş devamı gelmez
Printable View
dün akşam borsa kapanırken fonda olan hisseleri ve sonrasında da onsu duyunca dedim hayırlısı :( inş devamı gelmez
Dün yayınlanan dağılım raporundaki hisse fiyatlarını iki günlük karşılaştırdım bir düşüş değil yükseliş olması gerekiyor fon fiyatında. Fakat fon toplam değeri 20 milyondan 27 milyona yükselmiş 7 milyon artmış bu durumda 7 milyonluk yeni girişle açtıkları pozisyonlar etkili gözüküyor dün gelen negatif getiride.
Düzeltme yapsın bir bakalım ona göre dün bir arkadaş söylemişti bunların girdiği düzgün kağıtlara bizde girip fon yapabiliriz :)
aynen olabilir ama bunlar hiç al sat yapmıyorlar mı al tut yapıp temel analiz yerine veya bekledikleri yere göre mi satış yapacaklar fon yine güncellenmiş galiba o zaman bu türev piyasalarından demek ons vb halbuki hisse bazlı fon olarak dün daha iyi performans göstermeliydi bugün kar realizasyonlu yatay eksili artılı endekste olduğu gibi
:)
EID'yi izliyorsunuz değil mi üstadım. 20 K kadar koymuştum 1 hafta önce. Keşke daha fazla koysaymışım diyeceğim ama portföy büyüyünce yöneticiler aynı süratte uyum sağlayamıyorlar gibi bir his oluştu bende TCD yi görünce. Bir o kadar da eski günleri yadettirdi; malları en üstten fonlara yıkıp aylarca taşıtma işleri. Bizde hisselerde beklerdik koyun gibi, geri dönsünler de hissemiz yükselsin diye. Ne günlerdi.