Birçok şirket var geçen seneye göre ciddi zarar etmişler bu çeyrek hiçbiri bunun kadar satış yemedi ve hepside fk ları 5,5 üstü , adamda satan var diye toplamaya çalışıyor burda
Printable View
Birçok şirket var geçen seneye göre ciddi zarar etmişler bu çeyrek hiçbiri bunun kadar satış yemedi ve hepside fk ları 5,5 üstü , adamda satan var diye toplamaya çalışıyor burda
Spk müdahale etsene yükselirken müdahale et düşerken serbest piyasa amk çocukları , ne bist ne spk beş para etmez kurumlar ,
Bırak ellemesin, bundan ötesi brüt takasa alır SPK daha bombok olur o zaman. Açığa satışa kapalı en azından, o bilançoya deli gibi açığa satış gelirdi, güçleri varsa 25-30 yaparlardı hisseyi, açıkları karşılayacak güç yoksa çok daha şiddetli yıkım olurdu tahtada.
Senin maliyet 11 civarıdır herhalde. Çevik kardeşlere minnettar olmak lazım yukarı çektikleri için. Bu bilanço 9'lu fiyatlardayken gelse yanmıştık. Aylardır beni kötüleyip durdular burada, tam da sizlere anlattığımı yapacaklarmış tahtada. 2. çeyrek ile boşalttılar malı, biz 2. çeyreği gördüğümüzde 3. çeyreklik dönemin yarısı geçmiş oluyor. 3. çeyrek zayıf kar geleceğini bildiklerinden boşalttılar o fiyatlardan, hazır alıcıyı bulmuşken, 9'lardan bilanço ile dipleyip geri toplayacaklardı malı saçma sapan fiyatlardan. Sonra gider 15-20 falan olurdu yine arada çarptıkları kar.
Ayrıca bendeki maliyet çok daha düşük ,
Hiç bir fikrim yok, ondan diyorum hisse yorum yapabileceğim durumda değil şu an diye.
Sadece temel olarak yorum yapabilirim o da belli zaten. Eva'nın ben demiştim dediği gibi bir durum da yok. Satışlarda zayıflama falan yok. Ciro mis gibi, ihracatta öyle. Ona demiştim ihracat bozulmadan hikaye bitmez bu hissede diye. Son çeyrek brüt kar marjının düşmesinden kaynaklı bir sıkıntı var. O da maliyet artışı yanında kur baskılanması kaynaklıdır diye düşünüyorum. Elektirik faturaları kol gibi gelmeye başladı bir kaç aydır bunlar hep maliyet artışı.
Aynı dusuncede değilim. Piyasadan 2 milyon lot hisse çekildi. (Yeni patron %5) ..
zaten topluydu takas tamamen kitlendi.
Bir kivilcima bakar gibi işlemler oluyor...
Akıl karı değil 40 trilyonluk hisseyi neden ve niçin 16.5 alırsın.
Şuan 4 trilyona yakın zarar yazmış. Hiç akla yatkın değil..