Originally Posted by
onelle
Sn. BJK Coccinella selamlar , ben size test formülleri değil ama explorer formülleri ile ilgili tek ama hiç önemi olmayan bi hatayı tekrar hatırlatayım. D sütununda sinyal rakamlarını bulan formül doğru çalışmıyor. Aslında her iki formülde de bu sütunlar ve ortaya çıkardığı rakamsal sonuçlar dikkate alınmasa daha iyi olur ya da düzeltmemiz gerekiyor. Yani çoğu grafikte bulduğu rakam olması gereken sinyal rakamı değil.. Haaa ama daha önce de söylediğim gibi bu rakamın ne olduğunun formülün genel verimliliği konusunda hiçbir önemi yok . Çünkü bu formülün amacı yüzlerce grafik arasında koşullara uygun grafikleri bulup ALIM-SATIM seçeneklerini önümüze koymak. Bunu başarıyla yerine getiriyor. Ama sinyal rakamları yanlış tespit ediliyor. Belki de sizin test formülünüzdeki hatanın ortaya çıkma sebebi bu olabilir. Bilemiyorum... Çünkü bu rakama göre test ve karşılaştırma yapıyorsunuz. Hatalı sinyalleri örneklendirelim derseniz bana söyleyin size yine buradan örnekleri göndereyim...Sevgiler...Saygılar...