Katar Rusya paralari nerde hirsizlar !! Gecen sene son bilancoda soktunuz millete zarari , simdi o paralari ske ske alacaksiniz haysiyetsiz surusu .
Printable View
Katar Rusya paralari nerde hirsizlar !! Gecen sene son bilancoda soktunuz millete zarari , simdi o paralari ske ske alacaksiniz haysiyetsiz surusu .
Katar libya Rusya alacaklariniz su anda piyasa degerinizin yarisi ediyor , arti bizi kazikladiginiz Socar 350 Milyon euro . Socar 30-40 etse gercekten , digerlerinden bakalim ne alacaksiniz da bizlere ne kadar gecireceksiniz. Sizin onurunuz serefiniz haysiyetiniz yok , senin yatacak yerin haci murat , senin onunu serefini bes paralik etmeyen adam degildir .Hirsiz herif
1994 ve sonrasında yaşanan tüm kırizlerde bu piyasadaydım.Bu kadar uzun süreçli belirsizlik ve oynaklık hatırlamıyorum.Bazılarında yılların birikimi bir çırpıda çıkar afallarsın ama belirli bir süreçte önünü görmeye başlardın.Şimdi 10 tl olurmu dediğin 12 oldu acaba daha ne olacak diyorsun.Ama a para tv kanalını izleyince (borsa üst üste 7 haftadır yükseliyor bu Türkiye ekonomisine olan güveni gösteriyormuş) yanıldğımı düşünmeden edemiyorum.Yani eskiden herkes ya iyiye gidiyoruz ,yada kötüye gidiş var diye fikir birliğinde olur çözüm aranırdı ,şimdi bu ortam da bile fikir birliği yok ,çözümü artık Allah bilir :plc:
538 Milyon Dolariz , artmis diye bi arkadas geldiydi buraya soruodu. Seker kardesim Dolar karsisinda sirket her gun eriyor ve Sirket yonetimi ceosu oyle izliyor. Izmirde satilan arsada bile dunyanin zararini ettik . Sirket su anda bedavadan satiliyor o bunak geberesi patronlar oylece bakiyor
Biriktirmeye başlıyoruz.
Esen kalın
Caglar Bey burayi okuyorsunuz , patronlara iletir misiniz . O yonetimin ve ust duzey yoneticilerin haysiyetlerini yedi cedlerini …. Aynen bu mesaji iletin lutfen
2018 de bir tekfen 5 enka alirken , 1 Ay sonra fiyatlar esitlenecek . Bu arada her sene duzenli temettu de veriyor adamlar . Hektas ornegimi begenmeyen Caglar Bey , enka ornegimi nasil bulacak acaba . O koltuklarda oturan insaat kismi yoneticileri Sizin haysiyetiniz utanmaniz serefiniz var mi . Ceyar levent efendi 3 senedir 1 tane is alamadin , hangi yuzle bu sirketten maas aliyorsun hala . Sana degil seni kovmayan patronlarin ben Yedi sulalesini …