https://twitter.com/TugluAli/status/1530232797578809344
Printable View
Duzeltme geçmiş yıllar zararı 750 milyonn cari dönem zararı 75 milyon. Ustadim neyi değiştirir üç kagircilarin eline düşmüşüz vakif katilim ziraat katilim turkiye finans ve kuveyytur hangisi ile karşılaştırirsan karşılaştır kar marji büyüme de yenilmiş. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim burada ciddi pozisyonum var maliyetim dusuk şans eseri yaptığım trade den dolayi ama kızgınım. Vakti olan kap dan diğer katilim bankalarına baksın
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hesaplarımı kullandığım ana kredi kartini albaraka çektim albaraka world platinum kart kullanıyorum. Bankaya 4 -5 tane öneri ve şikayet de bulundum
İnşallah herkes güzel bi getiri elde eder bu ortamda şirketinize yatirim yapmışız artık kalıcı yükseliş başlar
[QUOTE=Zdx&Lunar Soul;5944140]Sayın Haymatlas biran önce içinde bulunduğun bence yanlış psikolojiden çıkman dileklerimle.
Sayın Bdayım paylaşımlar için teşekkürler.[/QUOTE
Aziz ve muhterem ortağım.
2 yıl önce bende aynı güzel ve naif düşüncelerle buraya gelmiştim. Hatta 1 yıl önce şişe, sahol tavhl, thyo ne varsa satıp ilave etmiştim. Neredeyse 2 ay önce de polho larımı satıp ekleyecektim. Allah tan aynı gaflete düşmemiş im. Sanırım anladın beni. Spk, şirket patronları spek bu ayağı unutma.