Temizliği ihmal etmiyor, yol yakınken bunu yapması iyi bence, ayak bağı olmazlar.
Printable View
bir başka "üstad" :)
https://twitter.com/azizserin75/stat...76019648938123
güzel...üstadlar tek tek bu hisseyi fark edecek...tabi asıl farkındalık jes yatırımlarının gündem olması ile olacak..en geç 2025 yılının ortalarına kadar...jes ile birlikte jeotermal tarım ve gıda sektörlerine de adımlar atılabilir...aslında kaçınılmaz bir adımdır..benim nezdimde %70 olasılıkla olacak olan şeydir...onlar da gündeme geldiğinde bu hisseden almayan kalmayacak...tıpkı gesan gibi..:kahkah:
biz 17,50 den alırken biraz da maliyetimiz en diplerden olsun düşüncesi ile ve belki de biraz erken aldık...elimizdeki cweneleri erken sattığıma üzüldüm ama kocaer ile teseli bulacağımı düşünüyorum..vakti geldiğinde piyasa gereğini yapacaktır...
kocaer bu sıralarda katma değeri yüksek ürünler için modernize ettiği brimlerin yaratacağı karlılık vede uluslararası konjöktürde demir çeliklerin lehine esen rüzgar ile yoluna devam edecektir...bu iki unsur kocaerin karlılığını çok artıracak buda bilanço beklentisi oluşturacak..
bilançolar ile güçlenecek finansallar ile enerji yatırımlarına girişecek..ardından da enerji ,tarım vede gıda beklentilerinin rüzgarını arkasına alacak...asıl fırtınaya sebep olacak rüzgar bu rüzgar olacak...:yes:
Keko Hocam bioen,pnlsn, brlsm, paseu, bvsan, kmpur bu hisseler hakkında bir fikriniz var mı?