Bu 2 gun vakit gecmez artik
Printable View
Bu 2 gun vakit gecmez artik
Hisse taşıyan veya LONG olan için sorun yok .
sp500, ralli yapıyor.
Bıst100 ,trent desteğinin üzerinde kapattı...
Bugün kasada 8484 dene ceton eksilmiş, muhtemelen lönkcüler kar al yapmaya devam demiş, beklentim doğrultusunda çok sert olmasada sertlik derecesi fena sayılmayan bir gün oldu, ibre 3183 e vurup 3101 e değip ordan 3121 de uzlaştı. Tabii bende boş durmadım, bi siftah yapıp gir cık yaparak akşam kebabından faydalandım. Ve istediğim oldu, makinanın yüzde 80 ne karşı yüzde 20 bahsi olan mert abi kazandı.:drunk:
Ptesi senaryom ise çok sakin bir piyasa ile yine lönkcülerin kar al yapacağı ve kasadaki cetonun eksileceği yönünde
Buradaki yıllardır anahtar sevdası bir Süleyman Demirel’de vardı bir de short24te var. Rahmetli iki anahtarı sallar dururdu biri Ev biri araba anahtarı diye.
Kimseye anahtar teslim etmeyin benden tavsiye, kimsenin de anahtarını almayın algo robotların jetonlar herkese yeter.
Vadelide gece poza kalmayı sevmiyorum ama bu sefer kaldık. Hafta sonu dünya başımıza yıkılmadan yerinde dursa bari..
İş yat shortlarını kapatmak konusunda aceleci davranıyor .
Düşen bir olumlu haber de yok acaba olumlu bir haber mi gelecek nedir aklıma öle geliyor