Evet durum aynen böyle bu durum artık yolun sonuna gelindiğinin habercisi. Borsa uzun süre bu hisseye kayıtsız gelemez. 1 e 10 kazandıran hisselerin hepsi bu tür hisselerde çıktıgına çok tanık olduk.
Printable View
Size dürüst olarak durumu anlatmam gerekir ise ben hisse alırken bir temettıcüyüm ve ona göre hisse seçerim.
Hisseyi yüksek fiyattan almış ve bu sebeple zarar eden arkadaslar icin gerçekten üzgünüm ve özellikle onlarım kar etmesini dilerim.
Sahol normal şartlarda bir temettü hissesinden fazlası olmalıydı ancak ne yazık ki su an icin elimizdeki durum budur.
Ben hisseyi alırken temettüsüne göre aldığım için maliyetim düşük ve temettü hissesine göre de fena kazandırmadı.
Durum benim acımdan böyledir. Hisse fiyatı tabii ki adaletli değil (hatta akıl almaz ölçüde düşük) ancak belirttiģim üzere Sahol' ü alıp bir tarafa atarsanız diyelim ki kira amaclı gayrmenkul almaktan hem daha avantajlı ve hem de kafaya daha az yük bindiriyor. Düsük maliyetten zaman içinde daha da alacağımı düşünüyorum (tabii ihtiyaç halinde veya temettüsü fiyatına göre makul olmaktan çıkarsa satmaktan da çekinmem).
Bütüm arkadaslara güzel günler dilerim ve saygılar....
Gözünüz çok yükseklerde değil ise (benim değil), bu şekilde kar eden, güvenilir olan, temettü politikası ve fiyatı olan bir şirkette zarar etme olasiligini olduginu pek de düşünmüyorum....
Bazı arkadaşların moralinin bozulması veya pozisyonlarına göre konuşmalarını normal karşılıyorum. SAHOL ün en zayıf halkası olan Carefour bile 57,50 TL oldu. Ne deseler şimdilik haklı görünüyorlar.
Kazandıracak hisselerde yedirtmemeye çalıştıklarını unutmayalım. Her türlü numara döndüğü belli. Takaslardan bile anlaşılmıyormu.? Bu tür hisselerde rahat ve uzun vadeli, gamsız yatırımcıların kazanacağını unutmayalım.
Arkadaşlar bu ÇÖPSA lafına çok taktınız ,bence güzel bir espiri ,eğer hisseyi beğenmiyor olsak burada işimiz olmaz .Sıkıntıdan arada bir gülelim dedik ...:drunk:
SAHOL yıllardır bazı yatırımcıların satmadan elde tutabildiği bir hisse. Yıllardır, piyasadaki hisse sayısnın en az 100 misli kadar hisse alınıp satıldı. Ama hep aynı belli hisseler alınıp satılıyor. Elinde SAHOL bulunduran yatırımcıların hepsi satsa ve hisselere tam sahip olsalar inanın bu verileri ile uçururlar.
Avrupa borsalarındaki seans sonu satış SAHOL ü de etkilemiş görünüyor.
Takas oranı 50.41 olmuş
En son 49.70 lerdeydi
7-8 milyon hisse daha dolaşıma girmiş
Zaten halka açıklık oranı da bu kadar di sanırım. Ailede satacak kimse kalmadı herhalde.
G700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi