Kahve olabilir mi Bir hayvan onu yiyip heyvanun totosundan çıkıyor
Printable View
10 bankaya reklam yasağı getirilmiş.
Hangileri acaba?
Lamı cimi yok,bu iktidarın gitmesi şart eşbobculardan kurtulması şart,yoksa bu ülke bu cendereden kurtulamaz,yeni bir dürüst parlementer sistemi kurulmalı tek adamlığa men,yargı bağımsızlığı adalet sistemi tam olmalıki,yeniden kaçan yabancı yatırımcıların ülkemize gelmeleri sağlanmalı,çalıp çırpanlar hesap sorulup dışarıya para kaçıranlara acımasızca üstüne gidilmeli,bunlar ülkemizde oluşursa kısa bir zamanda ülke kendine gelir,gelmesi için az bedelde ödenir buna katlanmalı,Türk milleti bunu başaracak güçtedir yeterki halkın böyle düzene destek vermesidir.
Reha başkan ile Ayhan başkanı hastaneye götürüp check-up yaptırmayı düşünüyorum. Kalın bağırsaktan başlayıp gözlerine kadar check-up yaptırayım. Sonuçta ihtiyarlık bazı organlar da işlev kaybı oluyor.
Benden başka prof Dr Bilge Yılmaz'ı izleyen olmadı mı. Adam ABD de ekonomi profesyonel olmuş. Ben izledim özellikle ekonomik konularda teşhis ve tedavi konusunda bana çok mantıklı genç. Mesela emekli memur maaşları konusunda ki teşhisi. Doğru yönetildiğinde bunlar enflasyon ve ekonomiye yük olmuyor gibi demişti. Teşviklerin kontrolü istatistiksel verimliliği rakibi vs bir çok konuda çok güzel yorumları oldu. Adam Babacanı cebinden çıkarır mendil diye