-
Yanlış anladın bazıları varki hiç fikri yok moral bozmak için mi yapıyor niyeti ne belli değil senin üstüne alınmana üzüldüm senin gibi herkes yazabilse keşke dert etme.karalar bağlayan ama burda yazmaya devam edenlere senin kadar fikrini söyleyen yok keşke senin gibi yazabilseler.
-
burda biraz daha durursak huni takıcaz.
-
Bana kalırsa taktık biz farkında değiliz . spky cimer e yakında birer fax daha çekicem derdiniz ne diye bize tebliğleri anlaşılır hale getirecek olan anladıkları tebliği bir hatırlatayım diyorum. Bu adalet kime hizmet ediyor bu adaletin için de biz varmıyız yokmuyoruz bilgi edinme hakkımız varmışya parası olana hizmet ediyorsa bulupta birşeyler yapma zamanı yaklaşıyor cevap gelmezse anayasa mahkemesine kadar fax çekicem durumu anlatacağım.
-
Akant birader yaz kardesim yaz .tahminlerinide hislerinide paylaş,zaten şurda kaç kisiyiz.hisse unutulmasın sürekli gündemde kalsın.yok ben unuttum yaralarımı deşmeyin diyen arkadaşlar sizde okuyun geçin bırakın isteyen özgürce saygı çerçevesince yazsın.onur birader muhtemelen buna itiraz etti.5 yıldır bekliyoruz daha öncede yazdım patronun yapacağı en mantıklı iş tekrar borsaya dönmek.bakmayın siz printaşın yüzde yetmişi borsada olduğuna cok büyük bir kısmı patronun kontrolündeki hesaplarda bakmayın aracı kurumlarda dağılmış gibi gözüksede her kurumda farklı hesaplardadır.bunu neden söylüyorum ,en son bedelli sermaye artırımını ky ya kullandırmadılar tahsisli kendileri kullandılar.tüm bu hisselerde onlarda olduğu için .düşünsenenize borsaya açıldığında çok hatırlı rakamlar görürüz.bakalım neler olacak .bir savaş var ama bir taraf çavuşogulları ama diğer taraf kim onu cözemiyoruz.bazen aklıma geliyor acaba diğer taraf çavusogullarının diger tarafımı???
-
Sağol bu yerinde ve zamanında çıkışın için iki taraf çatışıyor ve biz acısını yaşıyoruz yorumunda haklısın aynen katılıyorum biz umudumuzu kaybedersek sevinen birileri olacak biz üzülmekten bıktık artık yeter diyebilelim.ki onların derdinden . kurtulalım hep aynı terane.
-
Şirket karpayı vermedi .8tane bedelsiz verme potansiyeli var vermedi. Şirket bağlı ortakları ile başka şirketlerle ortaklığa gitti birleşti ayrılma hakkı doğduğu halde çağrıda bulun spk kimi koruyor hakim ortak kim devletmi yönetim neden toplanmıyor .bize niye bilgi verilmiyor
-
PAYLARI BORSADA İŞLEM GÖRMEYEN ORTAKLIKLARA İLİŞKİN ÖZEL DURUMLAR TEBLİĞİ
(II-15.2)
(23/1/2014 Tarih ve 28891 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.)
BİRİNCİ BÖLÜM
Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar
Amaç
MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, payları borsada işlem görmeyen halka açık ortaklıkların yatırımcılarının
zamanında, tam ve doğru bilgilendirilerek sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi
bir ortamda işleyişini sağlamak amacıyla sermaye piyasası araçlarının değerini, fiyatını veya yatırımcıların
yatırım kararlarını etkileyebilecek nitelikteki bilgi, olay ve gelişmelerin kamuya açıklanmasına ilişkin usul ve
esasları düzenlemektir.
Kapsam
MADDE 2 – (1) Payları borsada işlem görmeyen halka açık ortaklıklarla ilgili önemli bilgi, olay ve
gelişmelerde ortaklıklar ve/veya ilgili taraflarca kamuya açıklanacak özel durumlar ve bunların açıklanma usul
ve esasları bu Tebliğ hükümlerine tabidir.
Dayanak
MADDE 3 – (1) Bu Tebliğ, 6/12/2012 tarihli ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 15 inci
maddesine dayanılarak düzenlenmiştir.
-
Halka açık olmayan şirketlerin özel durum finansal raporlarının burda açıklanması gerkir. http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Liste/12