Yalnız cemas ta dikkat edin uzun süredir hisseyi takip eder girer çıkarım ...bir tabanlarsa kimse kurtaramaz...0.50'55 kuruslardan buraya gelmiş hisse...!!!!
Printable View
Yalnız cemas ta dikkat edin uzun süredir hisseyi takip eder girer çıkarım ...bir tabanlarsa kimse kurtaramaz...0.50'55 kuruslardan buraya gelmiş hisse...!!!!
Arkadaşlar bu forumlara 5 senemi verdim....Artık özelden sorulara cevap vermeyeceğim....Kimsenin de arkadaşlık isteğini kabul etmeyeceğim......!!!!
Bunca senedir sizler ve kendim için diplerde hisseler keşfedip çok yüksek hedefler verdim ama 2-3 yıllık vadede de 5 e ,10 a 20 ye katladı hisseler....!!!
Benimle arkadaş olmak isteyen topikte yazar....Ben bu topiklerde DELİ gibi tek başıma yazmaya devam edeceğim...Faydalanan faydalanır.....Bu forumlarda yazarak MOTİVE olduğum için bundan EN FAZLA FAYDALANAN kendimim......!!!!
Döndü arkadaşlar ,döndü........TATARRAMAZAN piyasalara döndü.......!!!!
2010 14 Ocakta 23 binden başlayıp milyona vurmuştuk....2018 19 Ocakta ise bu defa 28 bin tl ile başladık ,inşallah 3 yıl içinde bu 28 bin tlyi milyona vurduracağız Allah nasip ederse.....!!!
Bu süreçte de nasiplenen nasiplenir.....!!!
Sonunu düşünen kahraman olamaz.....Tek bir hisseye bağlı değilim.....!!!
Paramı da asla tek bir MACERA hissesine bağlamam.....!!!
CEMAS macera hissesidir........Buradan 20 de olur,0.50 de.....!!!!
Demir den korkan TREN e binmesin......!!!!
Cemaş ın hiçbir garantisi yoktur.....Hayal kuruyorum CEMAS ta.....Ama inandığım HAYAL bu...!!!
YEŞİL STRATEJİM......!!!!
Yeşil......Herşey wowwo ile başlamıştı.....1.80 lerden girip 5lerden satmıştım......Karlılığını artırıp gözaltından çıkar dedim ama bu kadar kısa zamanda olacağını zannetmemiştim......Parasız zamanıma da denk gelince nasiplenemedik açıkçası YEŞİL den.....!!!!
Gözaltından çıkınca bir kısa operasyonla milleti mallandırırlar diye düşünmüştüm.....Ama bende de an az 500 lot olur diyordm ama nasip 201 lotaymış.....!!!!
Yarın da tavan açacağı aşikar ama çarşamba günü NORMAL GÜNBOYU İŞLEM e açıldığında güzel bir hareketle 49 küsurlarla tavan olabilir.....!!!
Ama kısa vadede her ne olursa olsun 1 yıl içinde yeşil in 100 tl olabileceğini düşünüyorum....!!!
Bu yüzden yarın YEŞİL satışım yoktur....!!!!
BEYAZ STRATEJİM......!!!!
6 aylık brüt takas 9 temmuzda sona erecek.....!!!!
Bugün yer ayırmak için 50 lot 130 dan satış yaptım,100 lot Beyazla 250 tlyi hedefliyorum.....Kimseye de tavsiye etmem.....!!!!
MACERANIN sonuna kadar her % 10 yükseldiğinde % 10 luk satış yapacağım......!!!
100 lotu bu şekilde bitireceğim.....!!!!
Tatarramazan daha önce de sordum siz yongayı tavandan hemen alabildiniz. Acaba speğin 8 lotta olsa bunu kolay kaptırması normal midir?
CEMAŞ STRATEJİM......!!!!
Yeni bebe......!!!!
2 yıldır pazarlanmaya çalışılan ama bir türlü pazarlanamayan bir MACERA hissesi...Mecnur un olduğu söyleniyor....!!!!
Ben 2 den 20 ye olan harekette tek lot CEMAŞ almamıştım....Bu defa 20 tl hayaliyle bugün 3.51 den girdim.....Mal satma yok CEMAS ta......9 tl ye gelince bir durum değerlendirmesi yaparım satıp satmama konusunda.....!!!
Sonuş olarak yarın CEMAŞ satışım yok.....!!!!