ahmet g'nin sorusu seçim daha yeni olmuş adam görevi devralmadan vefat etmiş
bir sonraki seçime nasıl 1 yıl olsun, görevi devralıp yardımcıları belli olsa kolay..
Printable View
ahmet g'nin sorusu seçim daha yeni olmuş adam görevi devralmadan vefat etmiş
bir sonraki seçime nasıl 1 yıl olsun, görevi devralıp yardımcıları belli olsa kolay..
TL ci dolar şuraya gelse full dolardayım oraya gelince ya düşerse deyip vazgeçiyor , dolarcılar da artık aynı mantık faiz şuraya gelirse dolardan faize geçecem ,faiz yükselişine devam edince yok ya dolar daha iyi deyip malına sarılıyor....
Bundan sonraki süreçte herkes kendi pozisyonunda kalacak gibi duruyor.... Artık faiz mi doları dolar mı faizi ileride döver bilemem ama şu an ikiz kardeşler....ve iyi anlaşıyorlar....
Not:carry Trade de ne yapsın short açıyor ertesi gün stoplanıyor adam ....Artık millet TL taşımak istemiyor doları ucuz görünce bizimkiler saldırıyor :oleyo:
Şunu demek istiyorum,
1 hafta 10 gün içerisinde eğer dolar 45976 altına gevşerse panik yapmayıp,bu seviyeden satmaktansa 468i beklerim diyorum.YTD
Uzun vadede zaten Dolara fiyat biçilmez.
Hele ki bugünler hiçbir tahminin tutmadığı günler.Ama ben grafikten bunu görüyorum.YTD
Risksiz yüzde19 faiz var,neden aramaya gerek var mı?
Herkes herseyi hesapliyorda.BIzi o kadar cok seven Katar dan gelecek parayi kimse hesaplamiyor.Secim sonucuna bile cok sevindi adamlar..
Her konuda fikri olan sen bunu bilmeyecek ha.. :he:
T.C Anayasasına bakmayı da mı bilmiyorsun..
(Yoksa biliyorsun da, bilgisayarın az elektrik yaksın diye mi Anayasa metnine bakmıyorsun.) :he:
http://666kb.com/i/duphxxvxiv0xoybpl.png