Ver mehteri veeeerrr...
Printable View
Ver mehteri veeeerrr...
Damat ne demişti hatırlıyalım.mı.
Mart şubat.tan iyi olacak
Nisan Mart.tan iyi olacak
Mayıs Nisan.dan iyi olacak
Haziranda Mayıs.dan iyi olacak. demişti.
Meğerse biz yanlış anlamışız. Damat kendileri için söylemiş ülke için değil.
Şu anda bizim gibi küçük yatırımcılardan kim para kazanıyor.
ne borsacısı ne dolarcısı nede mevduatcısı hiç biri parasını koruyamıyor.
Esnafı falan geçtim zaten.
Sana ozel CEPTETEB TL Vadeli Hesap'ta %20,30 faiz orani firsati! 32-45 gun vade ile hemen CEPTETEB Internet Subesi ya da Mobil Sube'den yeni hesap acip kazanmaya basla. Son gun 29 Mart 2019!
uygulamada oranlar 19,25-20 arasında bana gelen mesajda 20.30. kim bilir başka müşterilere kaç oran veriyorlar.
ayıptır ayıp!
TL Swap yapan var mı? Hangi banka limit vb .....Borsada çoşkuyu veriyorlar....TPP fena değil ama kesmiyor :kahkah: Bu kurtlar sofrasında hep yem olmayalım birazda biz avlayalım birilerini diye düşünüyorum...Acaba sistem bize izin veriyor mu !!!
Mısır dan Soğan getirmişler ama harbi çok kötü...Patates desen yenmeyecek bir ürünü raflara koymuşlar...
.........Dedikodulara göre patates ekim alanlarına sınırlama getirilmiş vatandaşın biride Dondurulmuş patates ithalatına başlamış...!?
Bankacılık endexi son 6 ayın en düşük seviyesine gelmiş diye haberler geçiyor ...Yabancı çoşkuyu fena veriyor:yahoo:
gecen cuma hatırlayan varsa ne olur nolmaz 5.64 ten sattım demistim gorunen o ki karlı cıkmısız hemen hemen aldıgım yerlere geri geliyor ..5.30 du maliyet ..sabah 5.28 gap bırakmıs oraya yeniden doldura doldura inebilir ...yabancı hisse satıp dolar alıyor da aldıkca ilermemiyor dolar artık mb sı mı yoksa doları tutan baska gucler mi ne yabancıya ne yerli vatandasa kılay kolay yedirmeyecek gibi....soyle ki evvellsi gun banka subesinin birindeyim mt koltugun da oturuyorum herifin biri geldi 5.67 den 48 000 usd 6.44 ten 26 000 euro aldı anında anında ama yere yapıstı kur adam simdi hesaplayın ne kadar zarar da ...sanıyorum hani hisse senedin de kademleri goruyorlar la millet alınca dusuyor satınca cıkıyor doviz de de oyle bir durum var veya robot var gibi oyle dusunuyorum .
sırf doları 5.40 ta tutmak için ödenen bedele bak 420 cds,21 tahvil faizi,91 bin bist maşallah
daha durun mb faiz indirecekmiş,hazirandan sonra her şey iyi olacakmış.