Hala ciddi ciddi faiz indiriminden bahsedenler var, siz dua edinde faizler mertin tahmini 35-40 da kalsin 50 yi bulmasın
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Hala ciddi ciddi faiz indiriminden bahsedenler var, siz dua edinde faizler mertin tahmini 35-40 da kalsin 50 yi bulmasın
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böyle bir kavgaya kesinlikle gerek yoktu,neden peki geçen sene mayısta seçim öncesi mehmet şimşek londraya gidip görüşmeler yapmıştı,yabancıya orta parmak yaparsan seni ters yüz ederler.
TL mevduatçılar...Keşke İnciluzlara satsaydınız parayı yav...% 1800 filan diyorlar gecelik...:he:
bunca yıllık piyasa hayatım da viop acılalı dan beri ben de ilk defa birsey goruyorum viop 30 %1.5 duserken bist100 ve bist30 %6 kadar dusuyor viop cıkalıdan beri bu bir ilk arada fark en fazla %0.50 olmustur simdiye kadar ...ilginc
faiz 1-2 puan artar sa birde stopaj 0 lanırsa %25-26 bulursam ben 3-4 ay baglarım bu sefer ...herkes doviz de yukselis bekliyorsa olmaz genelin bekledigi olmaz ...sonbahar yukselis bekleniyordu gitti temmuz agustosta arttı gecen yıl mesela ...bu yıl yine secimden sonra artar deniliyor du secimden once artı ...yani kimsenin beklemedigi zamanlar da hareket ediyor