Printable View
Alıntı: Originally Posted by eaw Devlete hazineye alıyomuş diyolar ama bu şanş oyunlarını , yılbaşı baksanıza daha alan çıkmadı hemde tek bilete e şimdi bu tesadüf mü? Sarayında işi zor adamlar kurufasülye pilav mı yesinler yani ,
Alıntı: Originally Posted by eaw Devlete hazineye alıyomuş diyolar ama bu şanş oyunlarını , yılbaşı baksanıza daha alan çıkmadı hemde tek bilete e şimdi bu tesadüf mü? Yenimahalle ve Muratpaşa kadar tesadüfî :) Bir ara hep oralar çıkıyordu ikramiye
Alıntı: Originally Posted by admustafa Yenimahalle ve Muratpaşa kadar tesadüfî :) Bir ara hep oralar çıkıyordu ikramiye Bundan sonra da hep myfinans'a çıkıyor diyecekler:)
Mielle hali aldim bankaci ustadim 😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Mielle hali aldim bankaci ustadim Yanında deterjan da verdilermi?:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Mielle hali aldim bankaci ustadim 😃😃 Yanlış almışsınız üstadım :) Miele olacak yine kazıklamışsınız :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yanında deterjan da verdilermi?:) Çamaşır Makinesi alması lazım twindos özellikli yoksa vermezler :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Çamaşır Makinesi alması lazım twindos özellikli yoksa vermezler :) Ha mielle ha merinos 😃😃