Printable View
Alıntı: Originally Posted by regal1 VAY BEE bu ZPBDL Neymiş böyle. fişek fişek. ömrümüzü hisse de fonda çürütmüşüz. önüne geleni çiziyor. herşeyi kestane gibi görüyor. bunu anlık alıp-satabiliyormuyuz ?
1123 ten 10 adet konya aldim 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster 1123 ten 10 adet konya aldim 😀 Simdi konyadaki cokusu iyi izleyin
Alıntı: Originally Posted by trust06 arzum 5. gündür tavan üstat... ballı kazanç burada :) böyle giderse yılbaşında da yükselecek.
Alıntı: Originally Posted by dell14 bunu anlık alıp-satabiliyormuyuz ? evet hisse gibi
Alıntı: Originally Posted by trust06 dolarda şelale devam... 7.30 un altı (200 günlük ortalama) da görülürse 7 lerin altını da görür. bakalım hedefime gelecek mi... FED de kıçını dönmüş dolara. öyle diyorlar.
Alıntı: Originally Posted by Webster Simdi konyadaki cokusu iyi izleyin çok gap var üstat... o gapleri doldurur sanki :)
Alıntı: Originally Posted by trust06 çok gap var üstat... o gapleri doldurur sanki :) Ustadim Bizim felaket tellali myfinans var bilirmisiniz Cok benziyorsunuz 😀😀😀