başkan beni küfür ettirmek için zorlama :)
Printable View
kitapta beyle bir yükseliş yazmıyor
https://i.hizliresim.com/gv6b8bs.jpg
ama... bugün pivan alamayacağız
ne zamandır görmüyorum
hep ALPER'in yokluğundan oluyor bunlar... o olsa % 2 düşüşe bile sıksak puan aluruz :yahoo:
onunla alakası yok dayu
iş sonunda benim dediğime geliyor
BİST'in % 70 i İŞ YATIRIM ile AK YATIRIM'ın elinde...
satmıyorlar düşürmüyorlar...
tarife oldu, savaş çıktı, ülkede hukukun olmadığı görüldü
tüm bunlara rağmen tepeden ancak % 15 düşebildi..
tuttu o düşüşüde geri aldı zaten
hukuk gerimi geldi ? HAYIR
hatta hiç olmadığı görüldü
pisyedili abinin başkanı zeydan karalar'ı bile aldılar... :drunk: olacak işmi :kahkah:
onu almasalar hadi yani diyeyim... ama onu aldıysan iş bitmiştir
Dr. Naim Babüroğlu
@NaimBaburoglu
·
11 Tem
Medyadan biri:
PKK silah bıraktı,
PKK silahlarını yaktı diyor.
-30 PKK’lı silahlarını yaktı ve tekrar geldikleri yere döndüler. tören kıyafetlerini değiştirdiler, günlük işlerine devam ettiler.
-Peki kaç PKK teröristi var. 3 bin mi? O zaman 100 grubun silahlarını yakması gerek. Araçları, ağır silahları, dronları, tanksavar silahları yakıldı mı?
-Medya, Suriye’ye ve İran’a kaç PKK’lı geçti, hangi silahlar oraya kaydırıldı? sorularını doğal olarak sormalı mıydı?
-Asıl soru: Suriye’deki YPG, terörist başına bağlı değil mi? Evet.
Peki 80 bin YPG’li terörist kaç grup halinde ve nerede silahlarını yakacak? Bunun için merede görüntü verilecek?
-Basın ilkeleri, neredesin?..
Yaw baktım en üstte değilim o ara kendimi kaybetmişim sonrasını hatırlamıyorum. Yalnız şaka bir yana 50-100-200 kesişmesi oldu. Piyasanın gücü biraz bundan.Genelde 1-2 ay sonra USD 50-100-200 kesişmesi olur ama USd ortalamalar çok sapmış bende çok merak içindeyim sistemimi test için kedi gibi takipteyim. :)
Bir de 3 dene banka ve KCHOL yabancı alımı var az EREGL de var dikkatimi çeken.
FROTO yabancı + çok ciddi Bes alışları var bu da ilginç. Tüpte Yabancı ver al yapmış ama orada da + var.
yaw çıtak kardeşim ZPBLIBF üzerinden dönüyor o işler. Ziraatsiz olmaz. Ama ZPBLIBF hangi aracı kurumları kullanıyor onu tam bilmiyorum.
Ben bir tek yüklü CİTİ takasına gidenleri dikkate alıyorum. Yoksa virman karşılıklı işlem robotlar falan bir de iyi bir teknik analiz sistemi olmazsa başa çıkılmıyor o takip işleri ile.
ALPER'inki gibi olmaz ama
sen yinede bi ''bas ulan bas'' :oleyo: de bakalım
ne olmaz ne olmaz
en çokta ereğli'ye bas demeyide unutma :kahkah: