Sn mesut, zaten o kitleyi kimse ciddiye almıyordur. Kesin konuşan, ben dedimci, hiç bir somut desteği olmayan söylemlerde bulunanlara mesafeli bakmak lazım.
Printable View
Sn mesut, zaten o kitleyi kimse ciddiye almıyordur. Kesin konuşan, ben dedimci, hiç bir somut desteği olmayan söylemlerde bulunanlara mesafeli bakmak lazım.
NNF yine dolmuş.
5.000 liralık alışa bile saat:13.31 de iptal geldi.
Ben arkadaşın dediğini şöyle anladım; "BİST'in düşüşlerinde daha az düşmüştü, şimdi de onun ekmeğini yiyor."
Arkadaşın söylediği ikinci kısma da kısmen katılıyorum, trend yukarıyken kazanmak kolay, işler tersine döndüğünde aynı performansı sürdürmeleri zor olacak. Ama neyse ki piyasalar türev gibi sıfıra yakınsamıyor, yön uzun vadede yukarı. :) 12-18 aylık periyotlarda düşüş trendlerinde bence hisse fonlarından olabildiğince uzak durmak gerek. 2018 Ağustos sonrası 1 yıllık dönem incelenebilir, istisnasız tüm fonların yerinde saydığı bir dönem. Ustalık da zaten bu dönemleri önceden fark edip, farklı enstrümanlara kayabilmek. Başarabilenlere helali hoş olsun kazançları.
Bugün Dünya gazetesinde gördüğüm köşe yazısını da paylaşmak istiyorum. Güzel noktalara değinmiş.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ya...labilir/613212
Merkez kur % + 0,77