Daha karpuz keseceğidik Selim nereye.
Kendine yeni kılavuzlar bulmuşsun fişek ile ace mace ne iş.
Printable View
https://www.tradingview.com/x/545gTgSF/
PKART iyi gidiyor yeşil trend 31.5 üzeri haftalık kapanışlar yapabilecek mi izleyelim.
Ne öğrendin şimdi anlat bakayım sattın avakado yu demi.
PKART maceramın sonlarına geliyorum. Hisse yıllardır aynı hikayelerle düşük getiri ve daha sonrasındaki yüksek kayıplarla benim gibi yatırımcılarını çok üzdü. O nedenle daha önce belirttiğim gibi; yeni oyunda ben yoktum ve eski oyundan da çıkışım hızlandı. Eski zirvesine geldiğinde elimde hayal kırıklığı ile sonlanan bir maceradan başka hiçbir şey kalmamış olacak...!!!
Bu tip hisselerle aslında hiç işim olmazdı. Bir dostumun sözüme itibar ettim ve vefa duyguları ile yaptığım yatırımın yanlış olduğunu anlamam uzun zamanımı aldı. Ben vefa borcumu ödediğime inanıyorum. Fakat güvenim algı olarak karşıma çıktı. Kaybedilen zaman ve para olsun. Allah itibârdan düşürmesin...
Para kısmetse nasıl olsa başka yerlerden gelir, geliyor, gelecektir. Fakat kaybedilen zaman ve güven nasıl telafi edilecek işte bunu bilmiyorum... :notr: :(
Üstad zaman ve güvenin telafisi olmaz olamaz, ama geçmişe takılıp ta depresyon yaşamanın da bir anlamı yok.
İleriyi düşünüp endişe ve kaygılı olmaya da gerek yok. Bu güne bakacağız her daim.
Haklı diyorsun Üstadım...
Geçmiş mâzi olacak inşaAllah. Şu elimde kalan az bir miktar malı da kademeli olarak tahtaya zarar vermeden çıkabilirsem, alınmış acı bir ders kâr haneme eklenmiş olarak geleceğe güvenle bakacağım. Derdim para değil. Buradaki paranın benim için bir önemi de yok. Üzüldüğüm başka şeyler...
İnsan oğluyuz her daim yanılırız, yanıltılırız iyi niyetimizden dolayı kandırılırız olsun bunlar da tecrübe olur bizler için olgunlaşırız.
Takma kafana dediğim gibi önümüze bakalım.