Hasta hakları diye bişey çıktı tüm sağlık camiası mağdur oldu, özellikle doktorların çok hakkı yendi bikaç yıldır pandemi de canla başla çalışan tek sektör olmasına rağmen sadece kuru bi alkışla geçiştirildi..
Printable View
Bugünün konu dışı konusu karışık, şöyle takip ettim topiği mevzuya giremeyeceğim :p
Abi modern insan yatarak doguruyo da o eziyet ya hem yatak pisleniyo
Bugunun 2021 in kongosunda zairesinde ugandasinda lake viktorya da bilimum yerde
Kizlar bi palmiye agaci yada boabap agaci
Buna tutunup
Agaci kendine kendini agaca cekip
Ikinip
Comelerek yavruluyolar pardon doguruyolar
Yani tum bildiklerimiz yalnis
Turkceyi de katlediyok
Metamorfoz
Baskalasim
Oz turkcesi metamorfozun
Gün boyunca usd / tl 12 etrafında geziniyor. Birileri sağlam bir kazığa mı bağladı acaba ? Sabaha doğru ipini kırarsa alacakaranlıkta yönünü bulabir mi dersiniz.
Avukatlık büroları türedi bu işleri gönüllü yapan, özellikle devletin arşivindeki sıkıntılar üzerine oynuyorlar, yani kızıyoruz çoğunlukla ama bürokrasi, kayıt, kuyudat, arşiv devlet için olmazsa olmazlardan, bir tür hafıza. Özellikle üzerinden çok zaman geçmiş olaylara oynuyorlar, ya tutarsa hesabı, misal geçen sene iki sene önce olan olaylara bu şekilde yaklaşmazlar. 20 sene önce ne olmuş, ne bitmiş, o kayıtlar nerededir, sistem değişmiş midir, ilgili ünite yer değişmiş midir, kaç kişi gelip geçmiştir, hepsinden önemlisi bu tür bir talimat yazı geldiğinde yargıdan, o an o birimde olanlar sallar geçer, kayıtlara ulaşılamamıştır der zira sorumluluk taşımaz.
Devletle ilgili her konuda var bu tür sıkıntılar, geçmişle ilgili aklanamadığın kendini aklayamadığın sürece suçlusundur yaklaşımı. Sadece doktorlukla ilgili değil, her meslekle ilgili var bu tür sıkıntılar. Ha bazı meslekler korumacıdır, bazıları da bana ne naparsa yapsın der sallar geçer.
yahu bazen tam müşteriye o zamanın modası travolta traşı yapıyorum , hasta pat diye dükkandan içeri giriyordu , yetiş doktor kalp krizi geçiriyorum... şöyle bi suratına bakıyorum , durumu anlıyorum hemen , sen koltuğa otur evladım bir soluklan dergileri kurcala birazdan ilgileneceğim... herif kalp krizi diye geliyor bildiğin, hanımı geceden suya karbonata yeterli süre fasülyeyi yatırmamış... alelacele pişirmiş... bi maden suyu sırtına iki osmanlı tokatı... bila ücret tabii... hayır duası yeter ...
Yok kavala, yok demirtaş felan, hepsi hikaye. Yarın cuma çıkışını kaçırmak istemiyorum.