Bir öğrencinin yırtık ayakkabısını görebilir mi borsada günlük alım satımla kafası meşgul bir öğretmen, takdirlerinize bırakıyorum.
Printable View
Bir öğrencinin yırtık ayakkabısını görebilir mi borsada günlük alım satımla kafası meşgul bir öğretmen, takdirlerinize bırakıyorum.
Günümüzde pek önemsenmese de "vebal" korkuyla titrememiz gereken bir kavram.
Para kazanılır, kaybedilir... İnsanlığımızı kaybetmeyelim...
Çok iyi yapmışsınız, çokta güzel trend takibi yapıyorsunuz tek hocam, başarılar diliyorum.
Çoğu tanıdığım üstad yarı yolda indi, kimisi yarı yarıya portföy azalttı, kimi bıraktı, kimi düzeltme bekliyor velhasil kelam tek siz sonuna devam ediyorsunuz, sanırım buradaki gizli sır stoploss ve sabır
Ben günlük takıldığım için trend olmuş olmamış farketmiyor, her fiyattan alır ve satarım.
mesela en son yonca aldım 12.30 dan sonra 12.20 de stop yaptım, aslında borsa düşsede çıksada benim için farketmediğini anladım.
hergün para dağıtıyorlar burda
Nakite sıkışmış bir arkadaşıma borc vermiştim elin bollaşınca ödersin diyerek, o da bugün getirdi çok teşekkür etti, tek abi elimde şuan 10 bin TL nakit var, sence şuan bu parayı nasıl değerlendirmeliyim, bu parayı viobda kullanmak istemiyorum,hergün ekrana bakıp hisselerde alsat şeklinde trade etmek istemiyorum, ptesi bir sepet mi yapsam acaba, mesela bu parayı dörde bölüp birine hisse birine dolar birine altın birini de mevduata tutsam ve her ay burda ne nekadar olmuş kritik yapsak olur mu, ne dersin abi
Abi, dediğim gibi BİST 100'de 1700-1750 arası yeni alım yeri olabilir... Çok büyük param olsa sepet yaparım, BİST 30 hisselerinden hoşuma gidenleri alırım az param varsa.