Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Anketvari bir soru sorayım. Bugünler itibarıyle yıllık NET %21,2 ile 6 ay ve üzeri mevduat bağlarmıydınız? Nkolay daha iyi degilmi 25,15 sabit para laizm oldu bir miktar sat . benden de "hayir"
Alıntı: Originally Posted by paramanya Nkolay daha iyi degilmi 25,15 sabit para laizm oldu bir miktar sat . benden de "hayir" Nkolay'da net %21,3. Ama biri bono, biri mevduat. Risk algıları farklı.
Alıntı: Originally Posted by myfinans NET ama stopajı falan düşülmüş halde NET %21,2.:) 6 ay ve üzerindede bu net getiri kesin oluyor tabiki. Hala mı hayır.:) 24.1'den 6 aylık mevduat yaparmısınız şeklinde sorun birde soruyu isterseniz :) SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by admustafa 24.1'den 6 aylık mevduat yaparmısınız şeklinde sorun birde soruyu isterseniz :) SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Nerden olduğunu da buldunuz galiba:) 6 ay dememin sebebi stopajdaki %3'lük farkı kazanmak.
Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by myfinans Anketvari bir soru sorayım. Bugünler itibarıyle yıllık NET %21,2 ile 6 ay ve üzeri mevduat bağlarmıydınız? Hayır. Aktif yonetiyorum portföyü TL faiz- USD-hisse ..nerede ekmek varsa TL gecelik faiz diyorum cevap olarak :)
Alıntı: Originally Posted by KUYU Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Nasıl olacak o ?
Alıntı: Originally Posted by KUYU Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bana da öyle gibi geliyor, o yüzden kafamı kurcalamaya başladı NET %21,2.