Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster İsmen hocam biz ona koylu diyoruz Sağolasın değerli üstadım.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim ben o 5 tavani almadan sizin dediklerinize donmem Boyle de bir inadim vardir Bir yil mi bekleriz nope iki ucu keskin bıçak, ne de olsa inat da bir murat
Alıntı: Originally Posted by Webster Beklerim ben Yeterki biri ciksin birsey desin Dusmanimiz kim bilelim Almanyami ingilteremi Kim saldiriyor bize Üstat bence yarın da sıkıntı yaşarız haftaya düzelir diye düşünüyorum.
Bugün ofisteyim. Biraz yoğunum pek bakamıyorum. Bakmayınca daha güzel bugün borsa :)
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat bence yarın da sıkıntı yaşarız haftaya düzelir diye düşünüyorum. Yarin sikinti yasarsak oburgun cuma Kesin o gunde sikinti Eee p.tesileri de sikinti Yani uc gun daha mi dusecek bu namert Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Bugün ofisteyim. Biraz yoğunum pek bakamıyorum. Bakmayınca daha güzel bugün borsa :) Odabasi koylu mu sapik mi?
Cuma işlem yok... Bayramınız kutlu olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=J3dW63HIHrc
Alıntı: Originally Posted by Webster Yarin sikinti yasarsak oburgun cuma Kesin o gunde sikinti Eee p.tesileri de sikinti Yani uc gun daha mi dusecek bu namert Odabasi koylu mu sapik mi? Üstadım cuma kapalı 23 Nisan