Dask ı yaptıranların çoğu konut kredisi nedeniyle yaptırdıysa bunların sayısı fazla değildir. O zaman evi yıkılanların çoğu sosyal konuttan yararlanamayacak diye anlıyorum.
Printable View
Dask ı yaptıranların çoğu konut kredisi nedeniyle yaptırdıysa bunların sayısı fazla değildir. O zaman evi yıkılanların çoğu sosyal konuttan yararlanamayacak diye anlıyorum.
evi yıkılanların çoğu konuttan ücreti mukabilinde yararlanacak.
şu ana kadar en son benim duyduğum ağır hasarlı ve yıkılmış yıkılacak bina sayısı 180.000 civarı idi her binada ortalama 5 daire varsaysak 900.000 konut eder.
bakanın açıkladığı yapılacak ev sayısıı 400.000 civarı idi
demekki bunlar içinde 2 ve fazla daire sayısı olanların daire sayılarının toplamı 500.000 civarı
Kuşadası'nda yeni binalara "sismik izolatör" zorunluluğu geliyor
https://www.haberturk.com/kusadasi-n...lulugu-3570988
Bu kadar şehir gezdim ben Özer Günel gibi çalışkan ve vizyon sahibi bir belediye başkanı görmedim. Bildiği doğrularda sonuna kadar ilerliyor. Şehrimin belediye başkanı diye söylemiyorum her sabah sahilde yürüyüşünü yapar halkla konuşur dertlerini dinler. Şehri resmen yeniden eski günlerine geri döndürdü. Sismik izolatör konusunu kendisine sordum Maliyet olarak %10 civarında tuttuğunu o yüzden zorunlu tutacağını İnsan hayatından daha önemli olmadığını söyledi. Tebrikler Ömer Günel'e
muhalefet gelirse faizleri artırır gayrımenkul balonu bi nebze söner
çimentocularda bayraklar yarıya indirilmiş...
20 yıldır ülkenin anasını ağlattık daha devamı gelecekti şimdi napıcaz diye...