geçen gördüm. koç üniversitesi yıllık 420 binmiş. üstüne bir de okuyacan. onun yerine koç hissesi al daha iyi demişler.
Printable View
geçen gördüm. koç üniversitesi yıllık 420 binmiş. üstüne bir de okuyacan. onun yerine koç hissesi al daha iyi demişler.
SOT da BofA satışta gene dalya yaptı, bakalım kapanış da alacak mı, hergün ki gibi!
https://i.hizliresim.com/k0et8by.PNG
şu an ağvada köyde kapının önünde oturuyorum.köydeki bi agabey geldi erik agacının üstündeki bir bitkiyi gösterdi.bu ökse otudur dedi.herseye devadır.eriğin degerini bilmiyoruz yerlere dökülüyor dedi .ökseotuda para ediyormuş dedigine göre.haybeye yasıyorum bos boş.
not: cıvırık diye bir kuş tohumunu ağaca bırakıyomuş dışkısıyla....bayağı bilgili bir ağabeye benziyor.
not:bu köyde büyümedim tanımıyorum ağabeyi pek.
taze bilgi doğruluğunu araştırmadım.
okusunlar mutlaka...
ama ticarette yapabilirler sonrasında. arkadaş çevresi edinirler ufukları gelişir okulda öğrendikleri belki gerçek hayatta karşına hiç çıkmaz ama o çevre bile kurtarabilir.
diğer konu yoksun büyümesin .. yani sana gelecekte beni okutmadın diyip kolaya kaçmasının önüne geçmiş olursun.
türevdi integraldi cisimlerin dayanımıydı termodinamikti akışkanlar mekaniğiydi benim kafama tonla şey soktular .. çıktımı karşıma çıkmadı. ama problem çözmeyi öğrendik. yok baraj kapağı diklemesine değilde yanlamasına konursa suyun basıncıni hesapla hadi bakam.
ufku genişler mi bilinmez kişiye bağlı.. benimki gelişmedi :he:
ama ticaretle uğraşmaları için engel değil bunlar. çocuklarına iyi bir eğitim gelecekte torunlarının yaşamınıda belirler.
Bir arkadaşım beni iyice sarhoş etti sonra sorguya çekti. Ben ateistim sen nesin diye sordu. Ben o kadar ileri gidemedim iman sahibiyim dedim. İslamın şartı kaç imanın şartı kaç vs. Sen daha bunları bilmiyorsun nasıl müslümansın vs.
Sonra kaç ay sonra geldi ben aslında Hristiyanım dedi koynundaki haçı gösterdi.
O yüzden herkesin görüşüne saygı duyarım.
Öta yandan bana ters bir şey gelmediğine göre iman sahibi olmam da sakınca yok. Bazıları yumuşak Tanrı sever, bazıları güçlü sert Tanrı ister, bazıları da Tanrı filan olmasın ben böyle gayet iyiyim der.
Tanrı'nın vasiflarını insan koymuştur ilave olarak da Tanrı'nın kendi ilave vasıfları var. Bence iki taraf da halinden memnun olmalı.