3. derece müdür olmalı diyo biliyorum ama Ayhan abi de yeşillendirmemiş mevzuyu
evrak kürek işlerine Ayhan abi hakim genelde
hakim derken noldu hakimevi işi :kahkah:
Printable View
Bu arada TR de Gıda başta olmak üzere , Bayram dolayısıyla internetten edindiğimiz bilgilere göre canlı hayvan fiyatları x3 olduğu bir süreçte Turizm sezonuna gireceğiz...Diğer ürün ve hizmetlerde de Araçlar başta olmak üzere katmerli vergi olduğundan fiyatlar AB ye göre x2-3 bandında geziyor....
Bu kurla Turizm sezonuna girmek istiyorlar ve carry trade var ise Döviz hareketi sonbahara , yok Turizmi bari kurtaralım derlerse Bayram tatiline dikkat!!!!
Ben bu zam döneminde birşey beklemiyorum...Hatta kök maaşa zam verip geçecekler...Zam verecek adam seçimlerden önce yapardı....
Emekeyenler bu yıl emeklemeye devam edecekler; Bu yıl değişen birşey olmaz...A.K.P sinin küçük yavru ortakları tabanın gazını almak için ortaya birşeyler atıyorlar...Seçim sürecine girilince bir iyileştirme olur ama ne olur ne olmaz onu orada görürüz...
Program çalışıyorAlıntı:
ASO Başkanı Ardıç: Doğrudan yatırım gelsin isterken, var olan yurt dışına gidiyor
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye'nin G-20 ülkeleri arasında yurt dışına en fazla doğrudan yatırım yapan üçüncü ülke olduğunu belirtti. Ardıç, "Yabancı yatırımları ülkemize çekmeye çalışırken, mevcut yatırımlarımızın yurt dışına çıkması endişe verici" şeklinde konuştu.
1 derecem fetöcü amirimin yüzünden gitmişti, o zaman fetö değildi tabi adam başımıza sorumlu doktor oldu ben zavallı bir ambulans şoförü her fırsatta fettullah gülene küfürü basıyorum Türkiyenin humeynisi bu diyorum tabii takıştık doktorla ama asla geri adım atmadım, biyere gönderemediler akp yönetiminde arkadaşlarım vardı, sonunda nemi oldu o dokdorum fetöden içeri tıkılmış, sevindimmi asla gerçekten üzüldüm
Tam öyle değil.
Hangi cebe elini atarsan tutuyorsun. Ama dövizi değil.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a8bc25b420.jpg
geçen sene istanbul dünyada birinciydi turist sayısında.. bu sene de öyle olacak gibi.. dün eminönü kapalıçarşı çok yoğun turist vardı.. fiyatlar onlara da pahalı geliyor ama döner baklava türk kahvesi ilginç geliyor adamlara yiyip içiyorlar..
antalyada kıştan satıldı zaten odalar.. kur artışının pek anlamı yok.. otel dışı harcama yapmazlar pek ama..