evet,itibar ayaklarda..
bursadan tanıdık bir sanayici vize alamamış,avrupa yollarında..,
bu adam varlıklı,.. nasıl oluyor?
başka birisi şirket personelini fuara götürecek. ret
abd için 2 sene sonrasına randevu duydum..
Printable View
Hey yavrum hey..
..........
Almanya'nın Eski Başbakanı Angela Merkel, Erdoğan'ın 3 milyar Euro karşılığında Suriyelilerin Türkiye'de kalmasını kabul ettiğini açıkladı:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan ile göçmen sorununda çalışmanın karşılığı vize serbestisi idi. Bu önemli konuydu.
Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve AB'de ilgili çevrelerle de görüştük. Sonunda anlaşmaya varıldı. Anlaşmaya göre AB, Türkiye'ye 3 milyar Euro verecekti ve Suriyeli göçmenler, Türkiye'de kalacaktı.
Biz 3 milyar Euro'yu verdik. Suriyeliler orada kaldı. Türkiye ile yaptığımız anlaşma, Avrupa'ya göçü yüzde 95 azalttı
kepazelik..
Haziran ayinda bitiyordu bizim ailenin schengenleri
Evraklari verdim Konsolosluk calisanindan rica etttim dilekce yazmasi icin her sene gelmek zor oluyor 5 yillik verilmeyecekse hic verilmesin diye yazdik
sonuc : 2 yillik schengen vizesi vermisler
2 yillik olmasinin sebebide cocugun pasportunun kalan suresi 3 yil oldugu icin[buna dikkat etmemistim]
Asagi komsum Emekli onun evraklarini gonderdik pasportunda ilk schengeni olacak
Sonuc:6 aylik gonderdiler
Diger arkadasim isyeri kendisine ait ama resmi olarak baskasinin uzerinde ve kendisi asgari ucret ile calisiyor gozukuyor
onunda pasportunda hic schengen vizesi yok ve ilk defa basvurdu
sonuc :6 aylik geldi
Turkiye'de 1 gun bile sigortasi, banka hesabi olmayan kisiye vize alindi
Vizeciye soyledigimde imkansiz alamayiz dedi , sen randevuyu al ben evraklari hazirlarim aliriz sorun degil dedim
abi imkansiz vermezler bosa aliriz randevuyu vs vs dedi
evraklari hazirladim verdik Sonuc : 6 aylik vizesi geldi
Amerika evet randevuyu 1 1-.5 seneye veriyor yogunluktan dolayi ama randevuyu aldiktan sonra tarih one cekilebiliyor ve 1.5 sene sonra randevum var derken bir bakmissin 2 ay sonra randevun gelmis
soylede bir ornek vereyim :
Sahis vizeye basvurucak banka hesabinda 2 yil boyunca haraket yok randevudan 1 hafta once gidiyor 5000 euro yatiriyor sonra benim vizem neden ret geldi diye veryansin
Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç:
"Yapılan düzenleme sadece asgari ücreti değil, zincirleme olarak tüm ücretleri etkileyecektir. Bu artışların gecikmeli de olsa mal ve hizmet fiyatlarına yansıması, dezenflasyon sürecini sekteye uğratma riski de taşımaktadır. Çok boyutlu ve farklı yansımaları olan bu konu, titizlikle ve adil bir şekilde değerlendirilmelidir"
Alper
ne iş yapıyor ki PALA
bi bahane bulur gene vermez ,
https://scontent.fadb2-2.fna.fbcdn.n...-Q&oe=677030AE
alperlen biz avrupada emlak sektörüne giriyoruz senin haberin yok.
voliyi vuracaz.. 15X
şirketi kurduk..
dondüşmez inşeat mühendizik ltd şti.
black friday diye millet bedava istiyor..:evil:
bizim millet black fıraydeyi çok yannış anladı :oleyo:
cumalarda dikkatli olmak lazım ortam kötü abi. :he:
:drunk::drunk: