*merkel, "koalisyon müzakereleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilmeli"
Printable View
*merkel, "koalisyon müzakereleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilmeli"
*merkel, "istikrarlı bir hükümet oluşturmaya odaklandık, azınlık hükümeti istikrarlı olmaz"
*polonya'da kasım'da tüfe aylık %0,5 (önceki %0,5)
*polonya'da kasım'da tüfe yıllık %2,5 (önceki %2,0)
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 253 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,84785, en düşük 3,84540, en yüksek 3,85030
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,84430
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 165 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,91677, en düşük 3,91450, en yüksek 3,91950
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,91435
*avrupa maliye bakanları, abd hazine bakanı mnuchin'e ortak mektup gönderdiler
*avrupa maliye bakanları, abd'den uluslararası yükümlülüklerine bağlı kalmasını istediler