adamın başka bir paylaşımı yok.
tüm yazıları bana sataşma.
sapığım oldu.
Printable View
MSB tarafından yapılan açıklamanın sonuç kısmı aynen şu şekilde:
"Sonuç olarak; bölgedeki huzur ve istikrarın muhafazası ve bu tarz olayların bir daha yaşanmaması ile gerekli işbirliği ve koordinasyonun arttırılması için çalışmaya hazır olduğumuzu hatırlatırız. Başta müttefiklerimiz olmak üzere tüm tarafların uluslararası hukuka, deniz hukukuna ve teamüllere uygun davranmasını bekliyoruz."
Yani pek çarşı karışacak gibi durmuyor. Doların yükselmesi altının satılmasından kaynaklı gibi. Altın satılıp nakite geçiliyor globalde. Aşı aralıkta onaylanacak ve dağıtımları yakında başlayacak. Piyasa bunu erkenden fiyatlayacaktır. Yakında altından nakite kaçış borsalara akış olarak dönebilir. Long olan her zaman bilir ki kendini bilir aşırıya kaçmazsa terse kalsa bile mutlaka tersten kurtulur. Short olanlar terse kaldığında birdaha aynı seviyeleri görmeyebilir. Şu anda short işi çok sakat bence...
artık ayılara armut çok.
hemde iyisinden
Kısa vadeli kazanma şansı her zaman vardır ama yakalanirsan ve hamle yapmakta geç kalırsan büyük hayal kırıklığı olabilir. Tabi benim görüşüm. Çok uzun bı piyasa tecrübem yok ama gördüğüm kadarıyla altın satılıyor hava yolları ve bankalar alınıyor mgrosta yabancılar kaçıyor Corona rüzgarı tersine dönüyor buda aşının kabul edileceğini söylüyor bana.