para verip ırakı almam. bedavaya kafayı buluyorum.. :kahkah:
29-10-2018, 02:00
MedwiG
Rakı Sofrası 10
Alıntı:
Originally Posted by guneysu
Tekelci amca beni sevene kadar, fenere rahat yok.
Tekelci amcada Fenerbahçeli herhal , bu durum onuda etkilemiş , bir seviyor bir sevmiyor , bir öyle bir boyle :notr: Bir Selim bey’e rakısı hazır diyor bir olmaz diyor .. Bu huysuzlukla kime cekmis bu tekelci amca ?:kahkah:
29-10-2018, 02:00
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by guneysu
Tekelci amca beni sevene kadar, fenere rahat yok.
Tekelci amcada Fenerbahçeli herhal , bu durum onuda etkilemiş , bir seviyor bir sevmiyor , bir öyle bir boyle :notr: Bir Selim bey’e rakısı hazır diyor bir olmaz diyor .. Bu huysuzlukla kime cekmis bu tekelci amca ?:kahkah:
Olmaz demedim yahu, amcam kizacak simdi 1 hafta oncesinden haber verin dedi!:yes:
29-10-2018, 02:04
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Tekelci Amcamlam konustum, kendisi icin gelecekse sorun yok emme,Selim oglum icin gelecekse "HAYDAR" tezgahin altinda diyor!:he:
Haaa... Bir de gelmeden once, en az 1 hafta evvelinden haber iletsin diyor, siparis verecekmis!:yes:
Alıntı:
Olmaz demedim yahu, amcam kizacak simdi 1 hafta oncesinden haber verin dedi!:yes:
Haydar demişsin abı nasıl geleyim ?:kahkah:
29-10-2018, 02:27
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Haydar demişsin abı nasıl geleyim ?:kahkah:
Kendisi icin demis Tekelci Amcam, Selim bey icin Haydar hazir diye belirtmis!:yes:
Irakiyi teslim aldiktan sonra, nereye gidecegini ne bilsin?:oleyo:
29-10-2018, 03:10
guneysu
Alıntı:
Kendisi icin demis Tekelci Amcam, Selim bey icin Haydar hazir diye belirtmis!:yes:
Irakiyi teslim aldiktan sonra, nereye gidecegini ne bilsin?:oleyo: