- Ortak aşı çalışmalarıyla birbirlerini iyileştiriyorlar, sonra birbirleriyle savaşa devam...
- Enteresan enteresan işler ya!
- Ben bu insanoğlu kadar garip mahluk görmedim. Kendim de bir insan olarak söylüyorum bunu!
Printable View
- Ortak aşı çalışmalarıyla birbirlerini iyileştiriyorlar, sonra birbirleriyle savaşa devam...
- Enteresan enteresan işler ya!
- Ben bu insanoğlu kadar garip mahluk görmedim. Kendim de bir insan olarak söylüyorum bunu!
TASI -1,75. https://tr.investing.com/indices/major-indices TASI neden bu kadar eksi açıldı, diye baktım haberlere. Suudi Arabistan’a 14 İHA ile saldırı gerçekleşmiş haberlere göre. Yemen'de hükümeti destekleyen Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleriyle ile İran destekli Husiler arasındaki şiddetli çatışmalar...
Yemen'de çocuklar ölüyor, açlıktan. BM'ye göre önümüzdeki zamanda da 400 bin çocuk açlıktan ölme tehlikesiyle karşı karşıya.
Biz günaydınlar ve öpücüklerle kaldırıyoruz ya çocuklarımızı yataktan... Yemen'de açlıktan ölüyor arkadaşlar çocuklar... Dibimizde...
Yemen'de 2015 yılının Mart ayından beri bir ara bulucu ülke çıkmaz mı şu savaşı sonlandırabilecek, çıkmadı ya! Altı senedir patır patır ölüyor insanlar, ya bombalardan ya da savaşın sebep olduğu kıtlıktan.
Dünyada yetişemediğimiz hiçbir uzak yer, hiçbir uzak insan olmaması gerekirken dibimizde açlıktan ölüyor çocuklar.
Varın gidin hadi cennete... Cennet ucuz mu bakalım...
"Pirus zaferi" ifadesini bilirsiniz. Kazanılan zaferin verilen kayıplardan sonra anlamsız hale gelmesini ifade eder. Milattan önce yaşamış Epir Kralı Pirus savaşı kazanır, ancak kendi ordusu da neredeyse yok olmuştur.